Abiler iyi günler dilerim.Golf 8.5 imp. Aracıma koltuk kılıfı arayisindayim. Taktıran oldumu hiç.? Ne önerirsiniz ? Teşekkürler simdiden
Koltuk kılıfı risk koltukarda airbag tüpleri var allah korusun kaza esnasından kılıflar yüzünden açılmayabilirAbiler iyi günler dilerim.Golf 8.5 imp. Aracıma koltuk kılıfı arayisindayim. Taktıran oldumu hiç.? Ne önerirsiniz ? Teşekkürler simdiden
Hmm doğru diyorsunuz hocam teşekkürler cevap için peki ne onerirsinizKoltuk kılıfı risk koltukarda airbag tüpleri var allah korusun kaza esnasından kılıflar yüzünden açılmayabilir
BIraz pahalı ama araca birebir uyumlu olsun airbag uyumlu olsun diyorsan, otomstore a bir bak ozellestirme secenekleri de var.
Teşekkür ederim, ben de sipariş verdim bugün geldi, gayet güzel oldu, yazın terletmezse on numara olur, fotoğrafları koyuyorum…BIraz pahalı ama araca birebir uyumlu olsun airbag uyumlu olsun diyorsan, otomstore a bir bak ozellestirme secenekleri de var.
Güzel durmuş nereden kaça aldın hocamhttps://app.hb.biz/vYheKexzcmUw
Teşekkür ederim, ben de sipariş verdim bugün geldi, gayet güzel oldu, yazın terletmezse on numara olur, fotoğrafları koyuyorum…
O zaman rastgele örnek olması için vermiştim. Fotoğrafın üzerine basılı tutup google araması yaptırınca trendyolda bir ilan çıkıyor. Sizde görsel arama yaparak bu ve benzerkerine göz atabilirsiniz.Hocam bunun linki var mıydı paylaşırsanız sevinirim
Teşekkür ederimO zaman rastgele örnek olması için vermiştim. Fotoğrafın üzerine basılı tutup google araması yaptırınca trendyolda bir ilan çıkıyor. Sizde görsel arama yaparak bu ve benzerkerine göz atabilirsiniz.
[/URL]