golf 7 highline dizelden , golf 8,5 a geçen oldu mu hiç?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan audis8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

audis8

Üye
İsim
mehmet
golf 7 highline dizel kullanıcısıyım. 2014 model. o zamanlarda dsg riskli olduğu için manuel tercih etmiştim.

şu an da golf 8.5 style 150 hp alma düşüncedindeyim.
ne dersiniz %100 değer mi?

benim aracım hatasız ve açıkçası biraz hantal olması dışında halen memnunum konfor olarak. golf 8.5 a binince çağ atlamış gibi hisseder miyim ? :)
mesela car play , navigasyon gibi özellikler yok: dsg yok. motor 105 hp ve dizel.

yoksa gidip Tiguan al hem bagaj büyük olur. hem de daha kaliteli mi dersiniz? mesela ses sistemine önem veren birsiyim. onda harman kardon seçeneği var. golde ses sistemi seçeneği göremedim

teşekkürler şimdiden

Benım arkadaşta golf 6 var bende golf 8, golf 6'da olan kalite maalesef golf 8'de yok bence golfte yıl yükseldikçe kalite düştü

Benım arkadaşta golf 6 var bende golf 8, golf 6'da olan kalite maalesef golf 8'de yok bence golfte yıl yükseldikçe kalite düştü
buna üzüldüm . teknolojiyi arttırıyorlar ama işçilik kalitesini düşürüyorlar demekki

buna üzüldüm . teknolojiyi arttırıyorlar ama işçilik kalitesini düşürüyorlar demekki
Maalesef öyle aracım daha 30 bınde olması rağmen her yerinden abudik gubidik sesler geliyor arkadaşın arabası 180 bın kmde hala taş gibi :D

evet bende 180 000 km aracımdan halen memnunum
ama tabi 150 hp motor , dsg ve CarPlay navigasyon gibi özellikler bende yok

Son düzenleme:

Geri