Yeni Araç - Passat Variant

Evet, yukarıda video paylaşmıştım çevirince tel gerilme sesi gibi bir ses geliyor, Faccebook'ta Tiguan grubunda birisi paylaşmıştı onda ses daha felaketti ama duymak için bulabilirseniz daha net olur sizin için.

Klima için bir şey söylemediler multimedya güncellemesi yaptılar, sizin için sorarım tekrardan.
Link çalışmıyor da o nedenle bakamadım. Facebook gruplarına bir bakarım.

Çok şükür direksiyonda bir sorunum yok.

Sizle aynı klima sistemi varda o nedenle sormak istedim. Bende nedense bazen klimanın menü tuşu çalışmıyor. Onuda neden kullanıyorum derseniz aircare özelliğini açmak için kullanıyorum. Onu kullanmasam farketmeyecektim. Garanti sonrası sıkıntı yaratır belki de. Yazılım bir sorun diye düşünüyorum. Aracı kapat aç yapınca genelde düzeliyor.

Son düzenleme:

Mercekler perdeleme işlevi dışında sağa sola dönüyor mu, yeni Tiguan da merceklerde eski AFL ler gibi sağa sola döndüğünü gördüm, enteresan gelmişti. İkisi aynı anda gelmiyor artık çoğu markada.
Uzunlar kapalıyken sağa sola dönüyor. Uzunlar açıkken dikkatimi çekmedi.

Uzunlar kapalıyken sağa sola dönüyor. Uzunlar açıkken dikkatimi çekmedi.
Güzelmiş o halde, ben Polo nun IQ Light sistemi hariç diğerlerini pek bilmiyorum, Polo da sağ sol yapmıyordu, sadece uzunda perdeleme vardı, yeni Tiguan da görünce şaşırmıştım, demek öncesinde de varmış.

Güzelmiş o halde, ben Polo nun IQ Light sistemi hariç diğerlerini pek bilmiyorum, Polo da sağ sol yapmıyordu, sadece uzunda perdeleme vardı, yeni Tiguan da görünce şaşırmıştım, demek öncesinde de varmış.
Zaten uzun yolda neredeyse matrix perdelemeli uzun far açık olduğundan sağ sola dönmesinin pek bir önemi kalmıyor gibi. Uzunlarda güzel bir aydınlatma sağladığı için sağ sola dönüyorsa bile hissetmedim yada olumsuz bir aydınlatma yaşamadım.

Yeni Tiguanda da matrixli araca sahip olanların sayısı az hala.

Wp grubunda konuşmuştuk tanıdım şimdi araçtan dolayı :) Ben de garanti bitince lane asisst ve acc uygulaması yaptıracağım önceki aracımdan alışmıştım aktif olarak kullanıyorum şu an çok arıyorum o özellikleri bir de matrix farı merak ediyorum uzun yol yapan birisi olarak :). Ama öncelik ambiyans plus olacak.
Ambiyans plusı şiddetle öneririm iç mekanının havasını çok değiştiriyor,özellikle tavan lambası :)

Ekli dosyalar

• IMG_4480.JPEG
    IMG_4480.JPEG
    33.1 KB · Görüntüleme: 19
Ambiyans plusı şiddetle öneririm iç mekanının havasını çok değiştiriyor,özellikle tavan lambası :)
Tavan lambası kolay iş çıkma bulunurda kapı ve göğüsü çözeceğiz bi şekilde bakalım, kesinlikle Passat'ın olmazsa olmazı.

@ROTHMANSSS hocam, sizde kısa farlar yanarken merceklerin ikisi de yanıyor mu yoksa teki mi yanıyor? DLNA matrix kapalı olması onuda etkiliyor mu merak ettim.

Geri