ROTHMANSSS
Üye
- İsim
- ilker
- Araç
- Passat Variant 1.5 Tsi Elegance
Lastik olarak Asymmetric 6 kullanıyorum ne sesli ne sessiz bilemiyorum o konuyu.Hatchback arabada koltuk yatırınca oluşan geniş hacmi variant araçta koltuk yattığında düşünemiyorum bilebagaj anlamında bir şeyi koyarken başka bir şeyi çıkarmak alışkanlık haline geldi artık golf bagajında. Özellikle bagajda kamp sandalyesi vs tutunca yarısı dolu gezer hale geldim
variant bu dertleri komple unutturur o zaman..
Yol sesi konusu lastik marka modeli veya ebatın büyük olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Ses sistemi zayıf demişsiniz ama standart golf, Tiguan ses sisteminden daha mı kötü?
Alt takım sesinin golfle aynı şekilde devam etmesi üzücü ama mecbur, yapacak bir şey yokcam konusunda da ilanlara bakarken bagaja denk gelen yanda kocaman 2 cam daha olması sebebiyle cam filmcilere hak verdim
En büyük çekincem yoğun trafikte veya dar alanlarda kullanımının golfe göre güçleşmesi idi. Yıllardır hb araca alışınca şehir içinde pratik oluyordu, sedan boyutuyla aynı olsa da illaki bi tık dezavantajı olan yerleri olacaktır variantın
Variantta' da bagaj 2 kademe ve bir Leon Golf bagajı kadar eşyam stepnenin orada duruyor üstü kapalı şekilde.
İstanbul trafiğinde eşim işe gidip gelirken kullanıyor aracı ve zorlanmıyor, dar alanda ekstra 1 manevra fazla istiyor aşağı yukarı ki kendisi daha önce 208-Leon
kullandı çokta fark hissetmedi kullanım zorluğu olarak ama illaki uzunluğun dezavantajı olacaktır. Hacim isteniyorsa uzunluk genişlikte mecbur olacak.
2018 Tiguan-Passat-2013 Golf olarak sıralama yapabilirim kendi tecrübeme göre ses sisteminde.