Golf 8 48v tahrik sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sertachk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sertachk

Yeni Üye
İsim
Sertaç
Selam arkadaşlar aracım 2023aralık çıkışlı 1.0 life etsi. Geçen hafta otomatik ayna taktırdım yetkili serviste. Sonrasında 1 defa bu hatayı aldım. Aracımı park ettim yaklaşık yarım saat sonra çalıştırdığında uyarı kayboldu. Bugün yine aynı hatayı altım. Araç daha 16 aylık garantisi devam ediyor. Bu aynayla bağlantı soket vs. İlgisi olabilir mi?yoksa herkesin başına gelen bir sorun mu?Bir de kablosuz CarPlay var arabada ama kontrol ettim araba stop ettikten sonra ışığı sönüyor. Lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Okuyup geçmeyelim daha arabayı alalı 3 ay oldu😡😡😡

Ekli dosyalar

• IMG_3331.jpeg
    IMG_3331.jpeg
    256.4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_3330.jpeg
    IMG_3330.jpeg
    399.3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_3329.jpeg
    IMG_3329.jpeg
    393.6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3328.jpeg
    IMG_3328.jpeg
    332 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_3327.jpeg
    IMG_3327.jpeg
    357.5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_3332.jpeg
    IMG_3332.jpeg
    153.1 KB · Görüntüleme: 61

golf 8 de bunların yanması için sebebe ihtiyaç yok. Havaya suya Jüpiter’in venüs ün durumuna göre araba arıza verebiliyor . Kapatınca düzeliyor. Bazen düzelmiyor. Sürünce gidiyor. Servis araç sağlam birşeyi yok, bunlarda normal diyor.
Geçmiş olsun Allah sabır versin (3 yıldır forumda görüp okuduğum ve bizzat golf 8 de yaşadığım sorunlar neticesinde yorumladım)

Upvote 0
Upvote 0
Araç az ve kısa mesafelerde kullanılıyor ise şarj olmak için yeterli fırsatı bulamıyor olabilir akünüz.

Arızayı videoya çekmeyi ve servise baskı kurmayı deneyebilirsiniz. Zaman ayırıp yılmayıp her defasında bu sorunla servise başvurup bir sorun varsa garanti süresi bitmeden çözdürmeye çalışmak bir seçenek olabilir.

Sırf bu gibi detaylar yüzünden e-tsi araç satın almaya çekiniyorum.
Ama Golfün alternatifi olabilecek alınabilecek pek araç yok gibi.

Upvote 0
Araç az ve kısa mesafelerde kullanılıyor ise şarj olmak için yeterli fırsatı bulamıyor olabilir akünüz.

Arızayı videoya çekmeyi ve servise baskı kurmayı deneyebilirsiniz. Zaman ayırıp yılmayıp her defasında bu sorunla servise başvurup bir sorun varsa garanti süresi bitmeden çözdürmeye çalışmak bir seçenek olabilir.

Sırf bu gibi detaylar yüzünden e-tsi araç satın almaya çekiniyorum.
Ama Golfün alternatifi olabilecek alınabilecek pek araç yok gibi.
Bugün bıraktım servise.

Upvote 0
Umarım olumlu anlamda gelişmeler olur hocam.

Bu hatayı almamak için nelere dikkat etmemiz gerektiğini de sorabilirseniz, belki ilerleyen süreçlerde faydası olur herkese
Rolantör dedi ilk düşünülen. Yazılım dedi. Benim elim ayağım titriyor adamlar rahat. Ne bileyim İnşallah düzgün yaparlar.

Upvote 0
Rolantör dedi ilk düşünülen. Yazılım dedi. Benim elim ayağım titriyor adamlar rahat. Ne bileyim İnşallah düzgün yaparlar.
Kronik sorun kim bilir kaçıncı gelişi böyle aracın normal rahat olmaları. Sizlik bı durum yok rahat olun garanti kapsamına giriyor

Upvote 0
Bu sorunlar sadece 1,0etsi araçlarda mı yaşanıyor? Nereya baksam hep aynı motor kombinasyonundaki araçların alternatörleri gidik gibi

Upvote 0

Geri