Araba Detaylı Temizlik Malzemesi Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enesbkds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni konu açmadan bende buradan bir soru sorayım ,

araç yıkama ıcın portatıf basınçlı su sıkacağı kullanan var mı ? Varsa önerir misiniz ?

Hocam haklısın ayrıca ben fazla pahalı bir ürün de almak istemiyorum…

Colourlock 150ml 500₺

Autoglym 500ml 800₺
500ml. deri temizleyicisini 10 senede bitiremezsin,

150 ml. deri temizleyicisini bile kolay kolay biriremezsin, bitirmen en az 3-4 seneyi bulur, arabanda deri bölgeler çok az zaten.

Aracın hem jantlarına hem de kaportasına sıkılan demir tozu temizleyici olarak kaportaya zarar vermeyen hangi marka önerirsiniz ?

Aracın hem jantlarına hem de kaportasına sıkılan demir tozu temizleyici olarak kaportaya zarar vermeyen hangi marka önerirsiniz ?
Bende şu an K2 pro roton demir tozu temizleyici var. Flowey, Deturner, Polytop, Angelwax, Auto Finesse , Valet Pro, DK Chemie Ferroff markalarına bakabilirsiniz.

Koch chemie Fb veya Fraber ko-iron kullanabilirsiniz
Özellikle fraber 1-1 sulandırma oranı ile baya ekonomik ve bereketli oluyor şiddetle ikisini de tavsiye ederim

Ben autoglym magma kullanıyorum, gayet memnunum tavsiye ederim.

Geri