Golf8drivers Yeni Üye Katılım 9 Mar 2025 Mesajlar 8 Tepkime puanı 3 Konum Ankara İsim Can Araç 2022 Golf 1.5etsi style 11 Nis 2025 #1 Bazen bi ses geliyor video atmayı düşünüyordum atılmıyormus. Kavramadayken uğultu sesi gibi yaşayan var mı ?
Bazen bi ses geliyor video atmayı düşünüyordum atılmıyormus. Kavramadayken uğultu sesi gibi yaşayan var mı ?
ogzogz Uzman Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 5,279 Tepkime puanı 6,681 İsim Ogz 16 Nis 2025 #16 Golf8drivers dedi: Bazen bi ses geliyor video atmayı düşünüyordum atılmıyormus. Kavramadayken uğultu sesi gibi yaşayan var mı ? Genişletmek için tıkla ... ogzogz dedi: Arızalı kavrama sesi. Genişletmek için tıkla ... ogzogz dedi: Yukarıdaki sesi golf 8'de ilk defa duydum. Golf 7'de bitik kavrama sesi olarak geçiyor. Golf 8 için de bu böyledir. Genişletmek için tıkla ... Golf8drivers dedi: Arabada vuruntu silkeleme hiç bişey yok ama Genişletmek için tıkla ... Golf8drivers dedi: 4-5. Dsg aracım hiç birinde böyle ses duymadım. Kavraması bitende oldu Kart değiştirdiğimde oldu Genişletmek için tıkla ... Cevaplar pek bir işe yaramıyor anlaşılan. Yaşadığınız sorunları ,belirtileri ve tecrübelerinizi servise anlatınız. Upvote 0
Golf8drivers dedi: Bazen bi ses geliyor video atmayı düşünüyordum atılmıyormus. Kavramadayken uğultu sesi gibi yaşayan var mı ? Genişletmek için tıkla ... ogzogz dedi: Arızalı kavrama sesi. Genişletmek için tıkla ... ogzogz dedi: Yukarıdaki sesi golf 8'de ilk defa duydum. Golf 7'de bitik kavrama sesi olarak geçiyor. Golf 8 için de bu böyledir. Genişletmek için tıkla ... Golf8drivers dedi: Arabada vuruntu silkeleme hiç bişey yok ama Genişletmek için tıkla ... Golf8drivers dedi: 4-5. Dsg aracım hiç birinde böyle ses duymadım. Kavraması bitende oldu Kart değiştirdiğimde oldu Genişletmek için tıkla ... Cevaplar pek bir işe yaramıyor anlaşılan. Yaşadığınız sorunları ,belirtileri ve tecrübelerinizi servise anlatınız.
yavuzbattal Katılımcı Üye Katılım 26 Mar 2016 Mesajlar 1,077 Tepkime puanı 842 Konum Kocaeli İsim Yavuz Araç Golf 8 Life 17 Nis 2025 #17 ogzogz dedi: Cevaplar pek bir işe yaramıyor anlaşılan. Yaşadığınız sorunları ,belirtileri ve tecrübelerinizi servise anlatınız. Genişletmek için tıkla ... Sonrasında buraya da dönersen süper olur. İlginç bir ses… Upvote 0
ogzogz dedi: Cevaplar pek bir işe yaramıyor anlaşılan. Yaşadığınız sorunları ,belirtileri ve tecrübelerinizi servise anlatınız. Genişletmek için tıkla ... Sonrasında buraya da dönersen süper olur. İlginç bir ses…