Arabadan gelen ses

Golf8drivers

Yeni Üye
İsim
Can
Araç
2022 Golf 1.0etsi style
Bazen bi ses geliyor video atmayı düşünüyordum atılmıyormus. Kavramadayken uğultu sesi gibi yaşayan var mı ?

Geçmiş olsun çok kötü bir ses bu nedir tam olarak ben ilk kez otomatik kullandığım için bilmiyorum…

Upvote 0
Geçmiş olsun kardeşim vites telinin araç alt muhafazasına değip değmediğine bir bak (aliminyum görünümlü) vites geçişinde vites teli bu muhafazaya temas ettiğinde de buna benzer titreşimli sesler çıkabiliyor

Upvote 0
Ya:) ben 1991 den 2023 yılına kadar manuel kullandım 2023-2025 dsg kullandım daha ne olduğunu bile bilmiyorum sizlerin yazdıkları ile bilgi sahibi oluyorum…

Bak konu bile açtım:)

https://www.golftutkusu.com/topic/21095-mk8-etsi-kullanicilarindan-destek-lutfen/

Siz yazın ben bilgilerime bilgi ekleyeyim değilmi🤗
Arızalı kavrama sesi.

Yukarıdaki sesi golf 8'de ilk defa duydum. Golf 7'de bitik kavrama sesi olarak geçiyor. Golf 8 için de bu böyledir.

Upvote 0
Bazen bi ses geliyor video atmayı düşünüyordum atılmıyormus. Kavramadayken uğultu sesi gibi yaşayan var mı ?
Arızalı kavrama sesi.
Yukarıdaki sesi golf 8'de ilk defa duydum. Golf 7'de bitik kavrama sesi olarak geçiyor. Golf 8 için de bu böyledir.
Arabada vuruntu silkeleme hiç bişey yok ama
4-5. Dsg aracım hiç birinde böyle ses duymadım. Kavraması bitende oldu Kart değiştirdiğimde oldu

Cevaplar pek bir işe yaramıyor anlaşılan.
Yaşadığınız sorunları ,belirtileri ve tecrübelerinizi servise anlatınız.

Upvote 0

Geri