Golf8drivers
Yeni Üye
Bazen bi ses geliyor video atmayı düşünüyordum atılmıyormus. Kavramadayken uğultu sesi gibi yaşayan var mı ?
Dalga mı geçiyon abiGeçmiş olsun çok kötü bir ses bu nedir tam olarak ben ilk kez otomatik kullandığım için bilmiyorum…
Sana geçmiş olsun diyor sen dalgamı geçiyorsun diyorsun ne yapmasını bekliyon tamirci değil başından böyle bi olayda geçmemiş bilmediği için sana geçmiş olsun diyor ne demesini istiyorsunDalga mı geçiyon abi
Dalga mı geçiyon abi
Sana geçmiş olsun diyor sen dalgamı geçiyorsun diyorsun ne yapmasını bekliyon tamirci değil başından böyle bi olayda geçmemiş bilmediği için sana geçmiş olsun diyor ne demesini istiyorsun
Senin arabada otomatik ya abi ondan dedimNiye dalga geçtiğimi düşündün ?
Yazdığım mesajı okudun da anlamadın herhalde…
Sağolasın…
Senin arabada otomatik ya abi ondan dedim
Yaben 1991 den 2023 yılına kadar manuel kullandım 2023-2025 dsg kullandım daha ne olduğunu bile bilmiyorum sizlerin yazdıkları ile bilgi sahibi oluyorum…
Bak konu bile açtım
https://www.golftutkusu.com/topic/21095-mk8-etsi-kullanicilarindan-destek-lutfen/
Siz yazın ben bilgilerime bilgi ekleyeyim değilmi![]()
Arızalı kavrama sesi.
üretim hatası olabilir ya da yıldan bağımsız yapılan kilometre , kullanım hatası olabilir.Bu kadar çabuk mu bitiyor ömrü kaç yıllık araba bu..? Çok enteresan geliyor bana..
Arabada vuruntu silkeleme hiç bişey yok amaYukarıdaki sesi golf 8'de ilk defa duydum. Golf 7'de bitik kavrama sesi olarak geçiyor. Golf 8 için de bu böyledir.
4-5. Dsg aracım hiç birinde böyle ses duymadım. Kavraması bitende oldu Kart değiştirdiğimde olduArabada vuruntu silkeleme hiç bişey yok ama