Emreecf
Yeni Üye
Taktırdınız mıBen de yakın tarihte spor yay taktırmayı düşünüyorum. Pro kit ve 18inc jant kullananların yorumlarını merakla inceleyeceğim. Konfor açısından çok mı sıkıntılı
Taktırdınız mıBen de yakın tarihte spor yay taktırmayı düşünüyorum. Pro kit ve 18inc jant kullananların yorumlarını merakla inceleyeceğim. Konfor açısından çok mı sıkıntılı
Hayır henüz taktırmadım. Havaların güzel olmasını bekliyorum. Hava şartları yüzünden her yer çukurTaktırdınız mı

Bu açıdan bakıldığı zaman aslında hoş bir görüntü var eşit alçalmış gibi. Şahsen ben bu görüntüyü daha çok seviyorum. Ön alçak arka kalkık olunca çok piyasa işi oluyor. Bu şekilde tümseklerde vs. olsun bi sıkıntı olmuyor. Diğer türlü ön alçak olduğu zaman yan geçme derdi başlıyor. Yayları taktırdığımdan beri maksimum 1-2 tümsekte altı çok ufak sürtme yaptı, onun dışında oldukça memnunum.Merhaba, 2016 1.2 tsi Leon style paket leylek görüntüden kurtulmak adına xt 40/30mm yay sipariş verdim . Ne hikmetse arkası öne göre 1 cm daha düşük oldu arkası 4.5 cm civarı alçaldı. Bu durum çok hoşuma gitmedi ama genel izlenimim konfor ve yol tutuş anlamında olumlu . Biraz kullandıkça ön taraf 1 cm düşerse ön ve arka tam denk olacak .
![]()
Bende aracın aynısı, bu leylekten kurtarmak için sanırım eıbach pro kit takıcam, ama nerde taktırcam bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim, gebzedeyim.Öncelikle hayırlı olsun. Spor yay gerçekten duruşunu değiştirmiş aracın. Ben kendi aracıma bakınca bile hala görüntüsü gözüme çok güzel geliyor. Yakın zamanda da aracıma MSW 85 Matt Bronze jantları taktım. Kaliteli bir lastik alamadım, üzerinde Milestone lastikler var, en azından sıfır lastik. Tek sıkıntısı sanırım hamuru çok yumuşak. Hep taş giriyor lastiklere. Bikaç kere arasına değilde direkt lastiğin hamuruna girdiğine bile şahit oldum. Kuru havada tutuşu gerçekten güzel. Ama yağmurda hiç güven vermiyor. Aracın şuanki görüntüsünü aşağıya bırakayım. Hala spacer almadım ama gerçekten lazım
![]()