mstfa_07golf
Üye
Geriye takınca kamera açılıyor bagajda ama ekranda gözükmüyor ara sıra yapıyor sebebi nedir cihaz yeni takıldı ?
Geriye takınca kamera açılıyor bagajda ama ekranda gözükmüyor ara sıra yapıyor sebebi nedir cihaz yeni takıldı ?
Yok hayır radyo menüsünde takıyorum radyo menüsü gözüküyor sadece bir geçme durumu olmuyor ekrandaSiyah ekran mı
Hocam senin takilan cihaz in radyosunda da sorun var diye bir konu acmistinGeriye takınca kamera açılıyor bagajda ama ekranda gözükmüyor ara sıra yapıyor sebebi nedir cihaz yeni takıldı ?
Hocam senin takilan cihaz in radyosunda da sorun var diye bir konu acmistin
Montaj da bir sorun var bence
Hem radyo da hem kamera da sorun montaj dan kaynaklanabilir
Ünitede arzalı olabilir herşey oraya bağlı sonuç olarak…
Ayni sorun bende de var. Suan goruntu ara sira gelmeye basladi. Siyah ekranda takili kaliyor bende. Neden yapiyor anlamis degilim.
Ünite mi yoksa multimedya mıBu işi meslek olarak yapan arkadaşlar cevap verir mutlaka bana göre cihazın arızalı…
Bilemedim ama farklı cihazla bakmışlardı denediler peki seri numarasını söylesem orijinal olup olmadığını nasıl anlarımünite dediğin torpido içindeki cihaz ise mutlimedia da aynı cihaz, görüntü veren sadece ekran…
Bilemedim ama farklı cihazla bakmışlardı denediler peki seri numarasını söylesem orijinal olup olmadığını nasıl anlarım
Hocam bir unite olur birde ekranÜnite mi yoksa multimedya mı