emirkerim
Üye
asetto da çok iyiymişEkli dosyayı görüntüle 83290 Ekli dosyayı görüntüle 83292
Ekli dosyayı görüntüle 83295Ekli dosyayı görüntüle 83299
Assetto Corsa oluyor mu?. 7 7.5 GTI R her türlüsü var.
asetto da çok iyiymişEkli dosyayı görüntüle 83290 Ekli dosyayı görüntüle 83292
Ekli dosyayı görüntüle 83295Ekli dosyayı görüntüle 83299
Assetto Corsa oluyor mu?. 7 7.5 GTI R her türlüsü var.
M4 modu satın aldım geçenlerde, çok zevkli, airbag falan da açılıyorAssetto Corsa da çok keyifli, Beamng daha çok 1.0 TSI Polo alayım sınırları zorlayayım oyunu
.
Ben dizel Polo dizel 5.30 dolduruyorum çok zevkliM4 modu satın aldım geçenlerde, çok zevkli, airbag falan da açılıyor![]()
Konu iyi gidiyor..
Gözümde canlanan..
Keyifli oyunlar dilerim.
bende arkadan itiş ile nasıl başa çıkılır öğrenmeye çalışıyorumBen dizel Polo dizel 5.30 dolduruyorum çok zevkli.
Alışınca korkunç zevkli oluyor biraz zamana bırakınbende arkadan itiş ile nasıl başa çıkılır öğrenmeye çalışıyorumkesinlikle drift değil
Hocam 2 dolara dlc vardı onu alınca geldihocam golf 8i nasıl aldınız car pass ile mi
direksiyon seti ve vites ile aldıgım zevki normal sürüşten alamiyorum egzozu olsun illegal drift makas olsun yarışlar olsun bugün forza türkiye grubundan birisiyle golf yarıştırdık 10milyon oyun paramı kaybettim selam olsun buradanKonu iyi gidiyor..
Gözümde canlanan..
Keyifli oyunlar dilerim.
G29 mu kullanıyorsunuzdireksiyon seti ve vites ile aldıgım zevki normal sürüşten alamiyorum egzozu olsun illegal drift makas olsun yarışlar olsun bugün forza türkiye grubundan birisiyle golf yarıştırdık 10milyon oyun paramı kaybettim selam olsun buradan![]()
Öyle öyle, şuan g82 m4 ile kavşakları bağlamaya çalışıyorum, beygir bol olunca atlara engel olamıyorum altımdan kaçıyorAlışınca korkunç zevkli oluyor biraz zamana bırakın![]()
g920G29 mu kullanıyorsunuz