Golf 2024 1.5 Impression Triger ve Yağ Tercihi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cyber3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aracı aldıktan 3 gün sonra servise götürüp trafik levha okuma uyarısını sildirdim. 5 dakikada yapıp teslim ediyorlar. Rahatsız oluyorsanız sildirin bence, güncellemenin ne zaman geleceği belli olmaz
Galiba servislerin bazıları güncellemeyi bekletiyor konuya pek hakim değiller,kapatalım dediğimde o zaman levha sistemini tamamen devre dışı bırakırız diye ürküttüler beni ondan yaptırmadım

klima tuslari bende de nazar degmesin uzun zamandir sorunsuz 8bin km olcak

klima tuşları bende de ilk bikac ay kayboluyodu sonra nazar degmesin bidaha olmadi..
Bende arada üstteki alttaki kısayollar da kayboluyor.

Ana ekrandaki kısa yollar..ekran kendini sıfırlıyor gibi

Bende arada üstteki alttaki kısayollar da kayboluyor.

Ana ekrandaki kısa yollar..ekran kendini sıfırlıyor gibi
o bende hiç olmadi.. kapatma tusuna basili tutunca duzeliyo zaten ama hiç yasanmamasi gereken şeyler tabiki
aracin az yakmasi ve sessiz sürüş keyfi diger yazilimsal kusurlarini küçük gormeme sebep oluyo

o bende hiç olmadi.. kapatma tusuna basili tutunca duzeliyo zaten ama hiç yasanmamasi gereken şeyler tabiki
aracin az yakmasi ve sessiz sürüş keyfi diger yazilimsal kusurlarini küçük gormeme sebep oluyo
Ufak sorunlar 1 dakkada halloluyor. 1.2 bin trigerini, clionun dandikliğini çekeceğime bunlarla uğraşırım

Ufak sorunlar 1 dakkada halloluyor. 1.2 bin trigerini, clionun dandikliğini çekeceğime bunlarla uğraşırım
kablosuz carplay autohold on arka park sensoru olmasi ekrani 3e bolup klimaya kolayca erismek 2 silindir modu yeterli tork yag seviyesini ekrandan görmek bunlar bana yetiyo sadece katlanir ayna olsun isterdim ve sol aynada kör nokta sorunu yok ucu panoramik oldugu icin sag aynada da aynisi olsaymis iyi olurdu

Geri