Troc Style Paket

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jesi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayırlı uğurlu olsun.

T-Roc 2023 model sonrasında kalkan Hayalet Gösterge – Active Info Display keşke devam etseydi. Bayide incelerken kapıyı açtığımda gözüme direkt çarpmıştı.

:) iki yıl aradan sonra hoş geldin derim:)

Yeni aracın hayırlı olsun…

2023 de sıfır life almadan önce çok istedim aslında ama vazgeçtim golften vazgeçemediğim için…

Tavsiyem biraz imkanları zorla 2023 rline paket haricinde alma…
Değerli önerileriniz için çok teşekkür ederim,2024 sıfır km style paket donanımlı aracımı almış bulunuyorum.
Açılır tavan ve birkaç kozmetik detay haricinde rline’dan farkı yok.
Saygılar.

Değerli önerileriniz için çok teşekkür ederim,2024 sıfır km style paket donanımlı aracımı almış bulunuyorum.
Saygılar.

🧿 kazasız belasız kullanman temennisiyle hayırlı olsun…

Saygılar.
Hayırlı olsun hocam.
Uzun yıllar keyifle sorunsuz kullanın inşallah.

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Bende Golf 8 life paket aracımdan sonra 2024 T-Roc style sahibi oldum. Çok güzel araç. SUV sınıfında olması ve B ile C segment arasında olması sebebiyle Golf'le tam olarak kıyaslayamadım. Artıları eksileri de mevcut tabi ki. Bu artı ve eksiler her kişide farklı bir his yaratır.

Golf kadar bir aidiyet hissi bende oluşturmadı. Ama T-Roc seveni de çok.

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Bende Golf 8 life paket aracımdan sonra 2024 T-Roc style sahibi oldum. Çok güzel araç. SUV sınıfında olması ve B ile C segment arasında olması sebebiyle Golf'le tam olarak kıyaslayamadım. Artıları eksileri de mevcut tabi ki. Bu artı ve eksiler her kişide farklı bir his yaratır.

Golf kadar bir aidiyet hissi bende oluşturmadı. Ama T-Roc seveni de çok.
Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏.
Bir sakıncası yoksa eğer ne zaman ve kaç liraya aldınız?

Hayırlı uğurlu olsun 🧿
T-roc, golf 7 altyapısı üzerine inşa edilmiş bir araç olduğu için yabancılık çekeceğinizi pek sanmıyorum 😄.Sadece biraz malzeme kalitesi biraz da yerden yüksek olması farklı hissettirebilir bir de eğer eski golf aracınız 1.4 tsi ise arka süspansiyonlar golfte bağımsızken t-roc da bağımsız olmuyor (çok önemli(!)). Hayırlı olsun tekrardan çok güzel tercih

Hayırlı olsun 2023 t-roc style paketi kullanıyorum bende altı aydır

Hayırlı uğurlu olsun 🧿
T-roc, golf 7 altyapısı üzerine inşa edilmiş bir araç olduğu için yabancılık çekeceğinizi pek sanmıyorum 😄.Sadece biraz malzeme kalitesi biraz da yerden yüksek olması farklı hissettirebilir bir de eğer eski golf aracınız 1.4 tsi ise arka süspansiyonlar golfte bağımsızken t-roc da bağımsız olmuyor (çok önemli(!)). Hayırlı olsun tekrardan çok güzel tercih
Teşekkür ederim 🙏

Geri