Troc Style Paket

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jesi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jesi

Paylaşımcı Üye

İsim
Adnan
İyi akşamlar sevgili dostlar,
Yaklaşık dokuz yıllık bir birliktelikten sonra günbatımı kırmızısı golfüme veda ediyorum 🙌
Amma velakin vw ile yoluma devam edeceğim,söz konusu araç başlıktan anlaşılacağı üzere Troc style paket ve doğuş otomotiv kartal.
Bahse konu olan araç ile alakalı tecrübe,düşünce ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Saygılarımla.

Yaklaşık dokuz yıllık bir birliktelikten sonra günbatımı kırmızısı golfüme veda ediyorum 🙌
Amma velakin vw ile yoluma devam edeceğim,söz konusu araç başlıktan anlaşılacağı üzere Troc style paket ve doğuş otomotiv kartal.
Bahse konu olan araç ile alakalı tecrübe,düşünce ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Saygılarımla.
Hayırlı olsun hocam.
Ben de yakın zamanda vedalaştım, evlat gibiydi Golfüm, 8 yıl birliktelikten sonra sattığım için hüzünlüyüm.
Trocu hiç bilmiyorum, bilenler yazacaktır.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun abi, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..

Hayırlı olsun hocam.
Ben de yakın zamanda vedalaştım, evlat gibiydi Golfüm 8 yıl birliktelikten sonra sattığım için hüzünlüyüm.
Trocu hiç bilmiyorum, bilenler yazacaktır.
7 yıl sonunda bende geçen sene mavişime veda etmiştim. Dün çok tesadüf taaa Bursa‘dan yeni sahibi aradı, abi ilk sahibi sizmişsiniz arabada özel olarak bakımda neye dikkat etmeliyim diye beni aradı 🥹 jantları filan değişmiş, u-led takılmış, bi yakışıklı olmuş kerata 😅

7 yıl sonunda bende geçen sene mavişime veda etmiştim. Dün çok tesadüf taaa Bursa‘dan yeni sahibi aradı, abi ilk sahibi sizmişsiniz arabada özel olarak bakımda neye dikkat etmeliyim diye beni aradı 🥹 jantları filan değişmiş, u-led takılmış, bi yakışıklı olmuş kerata 😅

Uzun zaman oldu buralara gelmeyeli,çocuklar büyüdü torunlar ayaklandı😂😂

Hahahaaa, aynen oldu ya 🤣🤣 özlemişiz, Golfümüz de yok artık, kovmasınlar bizi 🤣🤣🤣

Aynen hocam, olmasa da gönüller bir olsun. Çocuklar büyüdü, bagaj ufak kaldı, ihtiyaca binaen değişim şart oldu. İlerde nasip kısmet…

Saygılarımla.
Uzun zaman oldu buralara gelmeyeli,çocuklar büyüdü torunlar ayaklandı😂😂

:) iki yıl aradan sonra hoş geldin derim:)

Yeni aracın hayırlı olsun…

2023 de sıfır life almadan önce çok istedim aslında ama vazgeçtim golften vazgeçemediğim için…

Tavsiyem biraz imkanları zorla 2023 rline paket haricinde alma…

Şimdiden hayırlı olsun aracınız.

T-ROC güzel araç. Otomatik 2022 Style paketi kullanmıştım. Sanırım şu anda paket içerikleri bayağı değişmiş durumda. 150 beygir ve DSG keyifli. Bagaj hacmi de iyidir. Golf sonrası sürüş dinamikleri biraz farklı gelecektir fakat alışılır. Güzel günlerde kullanın.

Saygılarımla.
Hayırlı uğurlu olsun hocam

Geri