Siz olsanız ne yaparsınız!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BestOnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Honda kesinlikle üzecek bir araç değil, hele ki yeni Hondalar modern tasarımıyla büyüleyici bir güzellik katıyor :)

Atmosferik aracın tek dezavantajı yokuşlu yollarda biraz yüksek devirlerde seyir alması haricinde sorun çıkaracağını düşünmüyorum

Bunlar bilerek yolluyor :) araçları bizim Ülkemize sabır bizde sonsuz…
7.5'un en iyi golf olacağını düşünmezdim 8 yaşında arabada trim sesinin s si yok. Bizi Golf dışında araçlara itenler utansın. Adamlar Golf R parasına Civic Typer veriyor arabayı gördüm kafayı yedim böyle bir güzellik olamaz :)

Honda kesinlikle üzecek bir araç değil, hele ki yeni Hondalar modern tasarımıyla büyüleyici bir güzellik katıyor :)

Atmosferik aracın tek dezavantajı yokuşlu yollarda biraz yüksek devirlerde seyir alması haricinde sorun çıkaracağını düşünmüyorum
Adamlar orta paket arabaya bile uzun far asistanı dışında viraja duyarlı adaptif led far koymuşlar biz de 70-80 Bin'e J led alalım ne güzel dünya.

Adamlar orta paket arabaya bile uzun far asistanı dışında viraja duyarlı adaptif led far koymuşlar biz de 70-80 Bin'e J led alalım ne güzel dünya.
Çok doğru söylediniz hocam Japonlar bu paket işlerine pek takılmıyor gibi

Ivır zıvır paketler bayilerin ekstra kazanç sağlama oyunu gibi geliyor bana Keyless go eklerseniz +şu para Cam tavan olursa +bu para

Yap tek paket binelim işte ne uğraştırıyorsun :)

7.5'un en iyi golf olacağını düşünmezdim 8 yaşında arabada trim sesinin s si yok. Bizi Golf dışında araçlara itenler utansın. Adamlar Golf R parasına Civic Typer veriyor arabayı gördüm kafayı yedim böyle bir güzellik olamaz :)

zaten benim hala kafamdaki soru işaretleri bunlar yani o golf çıkarıyorsun tık yok bu mk8/8,5 nasıl böyle çıkarıyorsun neden tırtıkladılar da böyle oldu anlam veremiyorum…

Çok doğru söylediniz hocam Japonlar bu paket işlerine pek takılmıyor gibi

Ivır zıvır paketler bayilerin ekstra kazanç sağlama oyunu gibi geliyor bana Keyless go eklerseniz +şu para Cam tavan olursa +bu para

Yap tek paket binelim işte ne uğraştırıyorsun :)
Aynen öyle adamların en baz paketi bizde ki highline dan daha dolu :) Ama şuna takıldım araba gırtlak dolu ama gaza basınca otomatik kilit yok :)

zaten benim hala kafamdaki soru işaretleri bunlar yani o golf çıkarıyorsun tık yok bu mk8/8,5 nasıl böyle çıkarıyorsun neden tırtıkladılar da böyle oldu anlam veremiyorum…
8.5 yine iyi kimse yanlış anlamasın ama şahsi düşüncem bana göre en kötüsü mk8

8.5 yine iyi kimse yanlış anlamasın ama şahsi düşüncem bana göre en kötüsü mk8

2023 yılı ve sonrasında genel de fazla sorun yok ama öncesi tam bir kaos ortamı…

Mk8 alacaklar 2023 yılı ikinci çeyrek ve sonrası üretilenlerden tercih etmeli…

2023 yılı ve sonrasında genel de fazla sorun yok ama öncesi tam bir kaos ortamı…

Mk8 alacaklar 2023 yılı ikinci çeyrek ve sonrası üretilenlerden tercih etmeli…
Açıkçası fiyatından yazılımsal arızalarından dolayı mk8 & 8.5 almayı düşünmüyorum. Golf bende 7.5 ile bitti. Daha iyisi çıkmazsa.

Merhaba abilerim kardeşlerim geçmiş bayramınızı kutlarım. 2017 Golf 7.5 1.0 TSI manuel Comfortline kullanıcısıyım memleketten bacanağım geldi aracı 2024 Civic Executive Plus 1.5 turbo benzin&lpg. 4 gün kullanma fırsatı buldum bildiğiniz gibi sedan bir araç kendi aracımla kıyaslamıyorum ama sürüşü konforu sunduğu donanım özellikleri lpgli olduğu için yakıt ekonomili bir araç olması hoşuma gitti. Dün Honda bayisine gittim fiyat almak için gitmişken HR-V 1.5 Hibrit modelini de test etme şansı buldum merak ettiğim bir araçtı. Atmosferik motor ve yanlış bilmiyorsam 132 hp güç 253 nw torku var kullanımı basit donanım olarak tatmin edici performans olarak bir Golf değil ama Hibrit desteğinden dolayı ani hızlanmaları güzel. Hız düşkünü biri değilim sakin kullanırım 4 yaşında bir kızı olan çekirdek bir ailem var senede bir defa uzun yol yapıyorum HR-V'nin yorumlarına baktığımda atmosferik motor ve bagaj ufaklığı dışında olumsuz bir yorum görmedim bagaj ufak ama koltukları yatırınca dümdüz bir zemin oluyor ayrıca akıllı koltuk sisteminden dolayı arka koltuklar katlanabiliyor ki bagaj büyüklüğüne ihtiyacı olan biri değilim. HR-V sakin kullanımda şehir içi 4 litreleri zorluyor ve 900-1000 km arası bir menzil sunuyor yapabilen var mı bilmiyorum. Şehirlerarası 100-120 km hızlarda 6 litreleri buluyor diye biliyorum. Civic bakmaya gittim ama HR-V kafamı karıştırdı. Aranızda kullanan kullanmış olan kullanmadan bilgisi olan varsa duymak isterim. Golf 8.5 bakmama sebebim yazılımsal çok hata verdiğini okudum sanırım genel olmasa da kullanıcılarını tatmin etmeyen bir araç oldu. Siz değerli üyelerimizin düşüncelerine açığım kusura bakmayın uzun oldu okuduğunuz için ve şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
Merhaba,
İnsanların kafasında hep şöyle bir algı var Honda/Toyota motorları sorunsuz. Bana göre bakımını zamanında yapılan her araç sorunsuzdur. Bu iki aracın bakımlarını zamanında yaptırma, hor kullan bakalı o zaman da böyle yorumlar yapılabilecek mi? :) Honda görselliğe önem vermiyor ve 2004 Golf aracımla bile karşılaştırmasını yaptığımda içeriye daha çok ses alıyor. Yalıtım konusunda yetersiz diyebilirim. Kötü bir arabadır diyemem :) golf 8 için arıza vs demiş arkadaşlarımız fakat teknoloji ilerledikçe araçlar elektronikleşme haline büründükçe arıza olasılıkları daha da artacaktır. Ben araçların bu kadar elektronikleşmesine karşı olan bir insanım. :)

Merhaba,
İnsanların kafasında hep şöyle bir algı var Honda/Toyota motorları sorunsuz. Bana göre bakımını zamanında yapılan her araç sorunsuzdur. Bu iki aracın bakımlarını zamanında yaptırma, hor kullan bakalı o zaman da böyle yorumlar yapılabilecek mi? :) Honda görselliğe önem vermiyor ve 2004 Golf aracımla bile karşılaştırmasını yaptığımda içeriye daha çok ses alıyor. Yalıtım konusunda yetersiz diyebilirim. Kötü bir arabadır diyemem :) golf 8 için arıza vs demiş arkadaşlarımız fakat teknoloji ilerledikçe araçlar elektronikleşme haline büründükçe arıza olasılıkları daha da artacaktır. Ben araçların bu kadar elektronikleşmesine karşı olan bir insanım. :)
Kesinlikle bende karşıyım. Evet hangi araca bakarsanız sorunsuz kullanırsınız ama mk8 veya mk8.5 dikkatli kullansanız dahi sorun çıkarıyor:) Uzakdoğu araçlarının bende ses izolasyonu konusunda bir tık kötü olduklarını biliyorum ama şu da bir gerçek mekanik olarak bence sağlam ve sorunsuzlar.

zaten önemli olan sahibini üzmemesi ben de 2023 kasa civicleri düşünüyorum sonra vazgeçiyorum

Geri