BestOnur
Üye
- İsim
- Onur
- Araç
- 2017 Golf 1.0 Tsi Comfortline
Merhaba abilerim kardeşlerim geçmiş bayramınızı kutlarım. 2017 Golf 7.5 1.0 TSI manuel Comfortline kullanıcısıyım memleketten bacanağım geldi aracı 2024 Civic Executive Plus 1.5 turbo benzin&lpg. 4 gün kullanma fırsatı buldum bildiğiniz gibi sedan bir araç kendi aracımla kıyaslamıyorum ama sürüşü konforu sunduğu donanım özellikleri lpgli olduğu için yakıt ekonomili bir araç olması hoşuma gitti. Dün Honda bayisine gittim fiyat almak için gitmişken HR-V 1.5 Hibrit modelini de test etme şansı buldum merak ettiğim bir araçtı. Atmosferik motor ve yanlış bilmiyorsam 132 hp güç 253 nw torku var kullanımı basit donanım olarak tatmin edici performans olarak bir Golf değil ama Hibrit desteğinden dolayı ani hızlanmaları güzel. Hız düşkünü biri değilim sakin kullanırım 4 yaşında bir kızı olan çekirdek bir ailem var senede bir defa uzun yol yapıyorum HR-V'nin yorumlarına baktığımda atmosferik motor ve bagaj ufaklığı dışında olumsuz bir yorum görmedim bagaj ufak ama koltukları yatırınca dümdüz bir zemin oluyor ayrıca akıllı koltuk sisteminden dolayı arka koltuklar katlanabiliyor ki bagaj büyüklüğüne ihtiyacı olan biri değilim. HR-V sakin kullanımda şehir içi 4 litreleri zorluyor ve 900-1000 km arası bir menzil sunuyor yapabilen var mı bilmiyorum. Şehirlerarası 100-120 km hızlarda 6 litreleri buluyor diye biliyorum. Civic bakmaya gittim ama HR-V kafamı karıştırdı. Aranızda kullanan kullanmış olan kullanmadan bilgisi olan varsa duymak isterim. Golf 8.5 bakmama sebebim yazılımsal çok hata verdiğini okudum sanırım genel olmasa da kullanıcılarını tatmin etmeyen bir araç oldu. Siz değerli üyelerimizin düşüncelerine açığım kusura bakmayın uzun oldu okuduğunuz için ve şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.