dostlar gaziantepten muğla git gel yapacagim top 2-3bin km araç bakımına 3400km kalmış gidilir mi bakım yapmadan yarın da bayram yaptıracak bi yer de bulamam gidebilir miyim gidemez miyim
Moderatör tarafında düzenlendi:
aniden cikti abi ya arkadaslar istanbuldan yola cikmis sende gel diyolarYa kardes gidilir illa suresi doldu diye çat bakıma sokacaksın diye birsey yok da, madem bu kadar km yapacaksın ne diye son günü beklersin bakım için![]()
Arkadas ortamı ise elle iterek bile olsa gidiliraniden cikti abi ya arkadaslar istanbuldan yola cikmis sende gel diyolar
Yağ ve su seviyesini kılavuza göre kontrol edip ekleyiniz. Aksi halde yolda olası eksilmeler uğraştırabilir.dostlar gaziantepten muğla git gel yapacagim top 2-3bin km araç bakımına 3400km kalmış gidilir mi bakım yapmadan yarın da bayram yaptıracak bi yer de bulamam gidebilir miyim gidemez miyim acil cevaplarsaniz ypla cikicam ona göre
yolda petrolden yağ alınabilir hocam eksilme durumunda ben cikiyom yola o zaman gaza geldim ins bi sey olmaz 12 saat yol iyi bayramlar görüsmek üzere.Yağ ve su seviyesini kılavuza göre kontrol edip ekleyiniz. Aksi halde yolda olası eksilmeler uğraştırabilir.
İyi bayramlar hayırlı yolculuklaryolda petrolden yağ alınabilir hocam eksilme durumunda ben cikiyom yola o zaman gaza geldim ins bi sey olmaz 12 saat yol iyi bayramlar görüsmek üzere.
Merhaba shell benzinliklerde yag çubuğundan yag değişimi yapılıyor denk gelirseniz yağı değiştirirsiniz geri dönüncede serviste yag değişimi yaptırırsınızdostlar gaziantepten muğla git gel yapacagim top 2-3bin km araç bakımına 3400km kalmış gidilir mi bakım yapmadan yarın da bayram yaptıracak bi yer de bulamam gidebilir miyim gidemez miyim acil cevaplarsaniz ypla cikicam ona göre
abiler selam yolda giderken motor alt koruma plastiğim uçtu nasıl olduysa bir de motor yağ koyma yerinde biraz yağ var şu an bodrumdayım Yarın değişeceğim yağıGidilir tabi ki. Aşırı motoru zorlamadan gidip gelin kazasız belasız. Ne olduğu belirsiz yerlerde yağ değiştirmeyin bence. İyi bayramlar