gokayozyer
Üye
Ankarada maralsunroof var şahsen bende tavsiye ederim işinde uzman bir usta ben de yıllık bakımı ona yaptırıyorumarkadaşlar benim de başıma geldi nihayetinde , çatlak birbirine kavuşmadan halletmeye çalışayım bari.. ankaradaki arkadaş prof bu konularda anladığım kadarı ile ama istanbulda yokmu bu işi yapan , bi bilen varmı acaba.. ?
Bakımda nasıl işlem yapıyor? Cam tavanı çıkarıp mı işlem yapıyor ?Ankarada maralsunroof var şahsen bende tavsiye ederim işinde uzman bir usta ben de yıllık bakımı ona yaptırıyorum
Ankarada maralsunroof var şahsen bende tavsiye ederim işinde uzman bir usta ben de yıllık bakımı ona yaptırıyorum
Işini titizlikle yapan bir usta örnek olarak vw servisini gidince sunroof bakimini camı açarak yapıyorlar ama bu aradas kimle cami cikariyor kanalllari temizliyor bütün kiri pisliği alıyor ve yaylama yapıp cami tekrar takiyorşimdi aradım dostum.. akılda soru kalmayacak şekilde izah etti saolsun.. işinde uzman olduğu belli.. ama 2- 3 gün sürer dedi.. yani kısa ve idarelik bi işlem değil.. çatlak özel bi kaynak tekniği ile işlem görüp birleştirilip , pianoblack için boya ve diğer işlemleri görüyor. tabi işlem için bikaç gün ankarada bulunmak gerek .. bakalım bi plan yapıp gitmek lazım.. biraz daha bekleyeceğim sanırım..![]()