Cam filmi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Grax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ankara'da görüştüğüm bir çok lumar bayisi verdiği fiyat Air 80 ve ATR 15 toplamda nakit 16,000tl ilk fırsatta gidip çektirmeyi düşünüyorum. Bu arada gerçekten belirli bir şekilde ısı azalması ve güneş ışığı kesmesi oluyor mu? Tahminen ne kadarlık bir ısı farkı oluyor? Ayrıca güneş ışığını ne kadar kırıyor?
Hocam selamlar, geçen ay bu başlık altında detay konuştuk diye buradan yanıtladım, belki yardımcı olur.

Sıcaklık farkını şöyle tarif edeyim, öğlen antalya mersin hatta ankara sıcağında arabaya binince deriye el kol değdiğinde yanarsınız, film sonrası bu olmamaya başladı. Klima ile çok kısa sürede araç içinde oturulmaya ve autoda fanı düşük kademede çalıştırmaya başladı.

Hocam selamlar, geçen ay bu başlık altında detay konuştuk diye buradan yanıtladım, belki yardımcı olur.

Sıcaklık farkını şöyle tarif edeyim, öğlen antalya mersin hatta ankara sıcağında arabaya binince deriye el kol değdiğinde yanarsınız, film sonrası bu olmamaya başladı. Klima ile çok kısa sürede araç içinde oturulmaya ve autoda fanı düşük kademede çalıştırmaya başladı.
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim

Geri