Cam filmi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Grax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evet hocam fiyatlar yarı yarıya doğrudur. Sıcak bir şehir de yaşadığım için IRX'in ısıyı ATR'ye göre daha fazla kestiğini biliyordum. Deneyimleyince de gerçekten ısıyı kestiğini fark ettim ayrıca 15 olmasına rağmen filmler simsiyah değil siz de yaptırmışsınız zaten ATR'ye kötü demiyorum ama IRX'e göre ısı geçirgenliği daha fazla ayrıca araç içerisinden bakınca sanki camlarda film yok gibi bu durum çok hoşuma gitti. Madico yaptıracaktım ama taksit imkanı sağlamayınca Llumar yaptırdım. Keşke air80 yerine ırx50 kullansaydınız ön cama emin olun hem görüntü olarak hem de ısı geçirgenliği olarak memnun kalırdınız güneş en fazla ön camdan geliyor çünkü. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim siz de güzel günler de kullanın.
Zamanında ben de doğuda kullanacağım diye madico nano ceramic tercih etmiştim, en üst serisi o idi. Ankarada bu ürünü bulamayınca llumar tercih ettim.
Irx 15 in bi koyusu ırx05 ki en koyu model de buydu. Ona rağmen bence ırx15 kopkoyu değil(ön camlar için). Ucuz markaların koyu filmleri karanlık yollarda sanki cama değil de siyah folyoya bakıyormuşum hissi uyandırıyordu :D
Irx netliği şahane çıktı. Güneş altında ırx de olsa filmsiz de olsa araç ısınıyor ama birisi 2 dk de soğuyor diğeri 10 dk de soğusa da klimayı yüksekte çalıştırmayı gerektiriyor.

Önceki araçlarda da şeffaf kullanmıştım, en ufak koyuluk olursa malesef çevirmede zorluk yaşanıyor. Yanları koyu tercih ettiğim için direkt göze batacaktı. Air80 ile atr ısı kesmeleri benzerdi sanırım, o sebeple minimum ceza riski için böyle tercih ettim yine.

Koyuluk durumunu buraya da atmış olayım.
1000251439.jpg

Zamanında ben de doğuda kullanacağım diye madico nano ceramic tercih etmiştim, en üst serisi o idi. Ankarada bu ürünü bulamayınca llumar tercih ettim.
Irx 15 in bi koyusu ırx05 ki en koyu model de buydu. Ona rağmen bence ırx15 kopkoyu değil(ön camlar için). Ucuz markaların koyu filmleri karanlık yollarda sanki cama değil de siyah folyoya bakıyormuşum hissi uyandırıyordu :D
Irx netliği şahane çıktı. Güneş altında ırx de olsa filmsiz de olsa araç ısınıyor ama birisi 2 dk de soğuyor diğeri 10 dk de soğusa da klimayı yüksekte çalıştırmayı gerektiriyor.

Önceki araçlarda da şeffaf kullanmıştım, en ufak koyuluk olursa malesef çevirmede zorluk yaşanıyor. Yanları koyu tercih ettiğim için direkt göze batacaktı. Air80 ile atr ısı kesmeleri benzerdi sanırım, o sebeple minimum ceza riski için böyle tercih ettim yine.

Koyuluk durumunu buraya da atmış olayım.
1000251439.jpg
Risk alıp ön cama yaptırdım diğer aracımda da vardı o kadar çevirmeye girdim biri bile neden ön cam da film var demedi umarım buna da demezler yoksa güzelim filme yazık olacak. Şu Valencia jantlar çok hoşuma gidiyor lastik değişim zamanı lastikle beraber bu janta geçme düşüncem var. Aracınız çok iyi tekerinize taş değmesin :)

Geri