Llumar Air80 seramik bana göre en iyisi hafif mavimsi neredeyse şeffaf sayılır ve gayet güzel ışığı kesiyor dışarıdan baktığın zaman zaten normal cam gibi görünüyor tavsiye ederim…
Güneş gözlüğü takınca dalgalanma renklerde karışma yapıyor mu? Yada aracın sensörlerde kamerada vs bir olumsuzluk? Konsolun camda parlaması? Karşıdan gelen ışığı engelliyor muBende ön cam için Solargard Ultra Performance 80 Plus kullanıyorum.
Çok memnunum.
İyi para almışlardır tek ön cama 8 bin demişlerdi kasım ayındaYan camlar ve arka cam tamami air 80, isiyi cok guzel kesiyor.
Güneş gözlüğü takınca dalgalanma renklerde karışma yapıyor mu? Yada aracın sensörlerde kamerada vs bir olumsuzluk? Konsolun camda parlaması? Karşıdan gelen ışığı engelliyor mu
Sitesinden baktığım kadarıyla Tekirdağ Merkezde LLumar ana bayisi gözüküyor. Solargard markasına da baktım, o şehirde yok.Merhaba, Tekirdağ/Çorlu tarafında cam filmi uygulayabileceğimiz güvenilir bir yer var mı bildiğiniz? Yeni başlık açmak istemedim
Hayırlı olsun hocam.Ön cam Llumar IRX50 diğer tüm camlar IRX15 yaptırdım. ATR serisinden çok daha iyiymiş onu anladım Adana gibi sıcak bir şehir de ısıyı neredeyse yarı yarıya kestiğini fark ettim. Fiyat 23.000 TL.
Evet hocam fiyatlar yarı yarıya doğrudur. Sıcak bir şehir de yaşadığım için IRX'in ısıyı ATR'ye göre daha fazla kestiğini biliyordum. Deneyimleyince de gerçekten ısıyı kestiğini fark ettim ayrıca 15 olmasına rağmen filmler simsiyah değil siz de yaptırmışsınız zaten ATR'ye kötü demiyorum ama IRX'e göre ısı geçirgenliği daha fazla ayrıca araç içerisinden bakınca sanki camlarda film yok gibi bu durum çok hoşuma gitti. Madico yaptıracaktım ama taksit imkanı sağlamayınca Llumar yaptırdım. Keşke air80 yerine ırx50 kullansaydınız ön cama emin olun hem görüntü olarak hem de ısı geçirgenliği olarak memnun kalırdınız güneş en fazla ön camdan geliyor çünkü. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim siz de güzel günler de kullanın.Hayırlı olsun hocam.
Ben de yaklaşık 2 haftadır ırx15+air80 kombinasyonu kullanıyorum. Yaptırırken acaba atr mi seçsem dedim ama daha öncesinde madico nano ceramic kullandım diyince kesinlikle ırx seçin diyerek yönlendirdiler.
Atr ırx e göre çok mu kötüydü hocam ısı kesmesi ve netliği? Malum ırx ve atr fiyatları yarı yarıya