Golf 8.5 siyah renge jant önerisi

Doğru benim dediğim farklı bı sarıydı kafa bı milyon olmuş ben yatamaya gidiyorum hadi iyi geceler😀
Turmerik sarı
9-jpg.9892

Ben de araştırıyordum ama az önce jant değişiminin garantiyi bozabileceğini okudum. Konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır?

Ben de araştırıyordum ama az önce jant değişiminin garantiyi bozabileceğini okudum. Konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır?
Bunların hepsi dedikodu, birisi bir kuyuya taş atar 40 akıllı çıkaramaz, virüs gibi heryere yayılıyor

Replika jant almadığınız sürece,

Üreticinin önerdiği lastik ebatları dışında lastik takmadığınız sürece hiç bir şey olmaz.

Bunların hepsi dedikodu, birisi bir kuyuya taş atar 40 akıllı çıkaramaz, virüs gibi heryere yayılıyor

Replika jant almadığınız sürece,

Üreticinin önerdiği lastik ebatları dışında lastik takmadığınız sürece hiç bir şey olmaz.

Foruma yazdıktan sonra servise de sormuştum benim aracım life paket 16inç ama orjinal 17 yapsam garantiden çıkar mı diye yeni bilgi alabildim. Üst paketten çıkma ya da dışarda orjinal taksanız dahi ön düzende sorun yaşarsanız garanti kapsamında bakılmayacaktır diye bir cevap verdi.

Ama zaten orjinal parça kullandığımızda ön düzende sorun yaşayabiliriz ki böyle de bir şey var.

Sizden alınca 150bine geliyor deyince de ama servisten alıyorsunuz garantili bilmem ne diye söylüyor. İlla gelin biz öpelim diye korkutuyorlar ya da zorlaştırıyorlar

Ekleme: başka şehirdeki bir servisi daha aradım, onlar da şanzıman ya da ön takımda bir problem çıkması durumunda jantlara bakılabiliyor. Güvenli tarafta kalmak adına garanti süreniz bitene kadar değiştirmemenizi tavsiye ederiz diye yanıtladı.

Bilgi olarak paylaşmak istedim

Son düzenleme:

Geri