Golf 8.5 siyah renge jant önerisi

Siyaha siyah der geçerim. Fakat mat mı olacak piyano black mı size kalmış. Güzel parlak siyah bir jantın içerisine kırmızı kaliper kapakları...

Zevkler tabiki tartışılmaz ancak bir tomar para verip hiç bir detayı belli olmayan bir jant şahsımın aklına pek yatmıyor. Hani araç beyaz, gri, mavi vs. olur anlarım, bu durumda hoş bir efekt katar araca. Ancak siyah bir araca siyah bir jant ve sonuç hiç bir woow denilecek detay yok. Sadece orada siyah bir kütle duruyor.

Mesela aynı jantın farklı renkleri;

1-1.jpeg
1000022134.jpg

1000022132.jpg
1000022136.jpg

Zevkler tabiki tartışılmaz ancak bir tomar para verip hiç bir detayı belli olmayan bir jant şahsımın aklına pek yatmıyor. Hani araç beyaz, gri, mavi vs. olur anlarım, bu durumda hoş bir efekt katar araca. Ancak siyah bir araca siyah bir jant ve sonuç hiç bir woow denilecek detay yok. Sadece orada siyah bir kütle duruyor.

Mesela aynı jantın farklı renkleri;

1-1.jpeg
1000022134.jpg

1000022132.jpg
1000022136.jpg
Tamamen dediğiniz gibi zevkler renkler. Siyah araçta, fotoda olan açık renkli jant güzel değil demiyorum asla ama yine diğer fotoda olan siyah jantlar felaket hoşuma gidiyor :)

Kişisel düşüncem; siyah renk araca siyah jantlar takıldığında ne araba kendini gösterebiliyor ne jantlar, kocaman bir siyah kütle görüyorum karşımda. Güzel metalik gri bir jant seçip taktığınızda ise hem jant kendini gösterir hem arabanın siyahı. Bana göre jant rengi metalik gridir. Grinin tonları değişebilir.

Siyah jant takılacaksa araba kupon olarak hep tertemiz binilmeli ve en az 18 inch olmalı, onun dışında çirkin bir görüntü oluyor.

life 8.5 için sadece 18" jant değişimi mümkün mü? yay veya başka aksesuar da beraberinde değiştirmek gerekmiyor mu?

bencede şu araca siyah daha asil daha keskin gösterir
siyah renk aracım olursa siyah jant alırdım
Siyah olmasına gerek yok aslında

Beyaz ama siyah detayı (marşpiyel, difüzör, ayna, tavan vb.) arabalara da siyah jant gideri var bence. Sportif aracı daha da sportif gösteriyor. Ama dümdüz benimki gibi beyazda sırıtır

Elimde olsa tüm siyah jantların üretimini durdururdum,

20 metre öteden araca baktığında dümdüz siyah bir kütle görüyorsun, jantın hiç bir derayının gözükmediği bir cisim orada duruyor, Ee jantın detaylarını göremiyeceksem bir mantığı yok bunun,

Jant dediğin gümüş gri-açık gri renkli olur, 70 senedir durum böyledir.

Elimde olsa tüm siyah jantların üretimini durdururdum,

20 metre öteden araca baktığında dümdüz siyah bir kütle görüyorsun, jantın hiç bir derayının gözükmediği bir cisim orada duruyor, Ee jantın detaylarını göremiyeceksem bir mantığı yok bunun,

Jant dediğin gümüş gri-açık gri renkli olur, 70 senedir durum böyledir.
baba geldi selamun aleykum

Konu eski ama bizim yeşile yakışan bronz siyaha da çok yakışacaktır. :)

IMG_7667.jpg
IMG_7674.jpg
Usta senin arabanın rengine cuk oturmuş.

Bu renk bı Golf r line var belli bı mahalleden geçerken hep görüyorum muhteşem bi renk ya. Bak köpüğü diye mi ne geçiyordu

Usta senin arabanın rengine cuk oturmuş.

Bu renk bı Golf r line var belli bı mahalleden geçerken hep görüyorum muhteşem bi renk ya. Bak köpüğü diye mi ne geçiyordu
Bal köpüğü değil hocam bu renk, haki yeşil bu.
Bahsettiğiniz araba kaplama değilse aynı renk değildir.

Bal köpüğü değil hocam bu renk, haki yeşil bu.
Bahsettiğiniz araba kaplama değilse aynı renk değildir.
Doğru benim dediğim farklı bı sarıydı kafa bı milyon olmuş ben yatamaya gidiyorum hadi iyi geceler😀

Geri