- İsim
- Oktay
- Araç
- Passat b8 Gte /golf7 Gti
https://amzn.eu/d/4mLjUsJ
Bu ilana bakın hocam bilgi açısından
Bu ilana bakın hocam bilgi açısından
Pardon Radar .kamera ile bağlantılı direk obd ye bağlanıyor ve gece gunduz darbe anında hırsızlık anında kayit yapabiliyorHocam tadar sıstemı dedıgınız ne?
Beraber alınması gereklı demıssınız
Tamam hocam bu secenegı ben yazdım zaten gorselinı vede ilanını ekledımPardon Radar .kamera ile bağlantılı direk obd ye bağlanıyor ve gece gunduz darbe anında hırsızlık anında kayit yapabiliyor
Park modu kablosunun birçoğunun üzerinde voltaj seçici oluyor. Uzun süreli kullanımda akü voltajı seçtiğiniz değere gelince park modu kablosu kameraya enerji akışını kesiyor. Kayıt yaparken aküyü bitirme riski yok yani. Teknik bilgi değil ama akünün genel ömrünü aşırı kısalttığını da düşünmüyorum. Normalde 4-5 sene gidecek aküden 1 yıl eksiltse bile ben razıyım. Lastik de çok km yapınca çabuk eskiyor…Teşekkürler. Peki park halinde de kullanmak arabanın akü ömrünü ciddi bir şekilde azaltır mı
Bu kamerada kameranın yanında bir de radar sensörü geliyor içinde, dışarda yaklaşma vs olunca darbe oluşmadan kayıt alıyor, mantık güzel ama çok kocaman parçalar camda yer bırakmıyor.Hocam tadar sıstemı dedıgınız ne?
Beraber alınması gereklı demıssınız