POLO 1.0 TSI MOTOR ARACIM ROLANTİDE TİTRİYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serkanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Serkan
Araç
Golf 8
Merhabalar beyler ben böyle sorunlarım olduğunda konu açıyorum hem aydınlanmak hemde bu tarz bi sorun yaşayan varsa o da yararlansın istiyorum polo 1.0 tsı otomatik bi araç aldım 2021 life paket aracım rolantide titriyo sordum soruşturdum 1.0 böyle titreme yapar dediler 1.0 golfum vardı onda da vardı fakat böyle değildi sizce de normal mi yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar.

1.0 golflerde rolantide titreşim belli olmuyor evet ama 1.0 polo'larda rolantide güneşliği indirsen onun titrediği bile görebiliyorsun.. Hepsi bu şekilde diye biliyorum yani normal bir durum..

Merhabalar beyler ben böyle sorunlarım olduğunda konu açıyorum hem aydınlanmak hemde bu tarz bi sorun yaşayan varsa o da yararlansın istiyorum polo 1.0 tsı otomatik bi araç aldım 2021 life paket aracım rolantide titriyo sordum soruşturdum 1.0 böyle titreme yapar dediler 1.0 golfum vardı onda da vardı fakat böyle değildi sizce de normal mi yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar.
3 silindir motor normal gayet. Motor takozlari kulakları değişir en fazla o da %100 geçirmez 3 silindir motorun kronik sorunu bu

3 silindir motorun çalışma prensibinden dolayı bu şekilde. motor kulaklarını kontrol ettirin 3 silindirli araçlarda çok erken bozuluyor.

Geri