Golf 8.5 sağa tam dönüşlerde gelen uğultu sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hocam merhaba ses hala geliyor mu benim araçta 1500 km de tam sağa dönüşlerde hareket halindeyken geliyor.
motor kulakları çok sıkı takılmış 4-5k km yapınca gidiyor bende de vardı hatta konuyu ilk açan benim endişe vericek bir konu olduğunuda düşünmüyorum

Son düzenleme:

araç 3700 km geldi 3500 de iken ses ciddi oranda azaldı bitti bile denebilir hatta.

konuyla alakalı ben de güncelleme yapayım. aracım 18 bin kmde ve ses hala var geçmedi. bakım zamanı servis danışmanı 30bine kadar normal dedi.
30binde gittiğimizde de 60bin normal derler öyle sürer gider gibi

konuyla alakalı ben de güncelleme yapayım. aracım 18 bin kmde ve ses hala var geçmedi. bakım zamanı servis danışmanı 30bine kadar normal dedi.
30binde gittiğimizde de 60bin normal derler öyle sürer gider gibi
Feyyaz ben artık saldım vallahi saldım :)

sağa çekme devam ediyor mu
"Aracın sağa çekme sorunu olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen yol eğiminden kaynaklanıyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nda yaklaşık 3 km düz bir hatta test ettim. Mercedes G serisinde bile eğim ölçerde -2 gösterdi ve araç sağa çekiyordu. Bu durumun rotla bir ilgisi yok, tamamen zeminle alakalı.

Karayollarında bu tür eğimlerin yapılma nedeni de yağmur suyunun birikmemesi ve kanalizasyona kolayca yönlendirilmesidir."

eğim ölçerler var gerçekten alıp deneyebilirler 6 araçla denedim aynı yolda hepsi sağa çeker gibi reaksiyon verdi.

"Aracın sağa çekme sorunu olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen yol eğiminden kaynaklanıyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nda yaklaşık 3 km düz bir hatta test ettim. Mercedes G serisinde bile eğim ölçerde -2 gösterdi ve araç sağa çekiyordu. Bu durumun rotla bir ilgisi yok, tamamen zeminle alakalı.

Karayollarında bu tür eğimlerin yapılma nedeni de yağmur suyunun birikmemesi ve kanalizasyona kolayca yönlendirilmesidir."

eğim ölçerler var gerçekten alıp deneyebilirler 6 araçla denedim aynı yolda hepsi sağa çeker gibi reaksiyon verdi.
Şehir içindeki tüm yollarda sağa eğim var değil mi

Şehir içindeki tüm yollarda sağa eğim var değil mi
bunun gibi sayısız resim atarım yol eğimi için

bu zımbırtıdan alıp deneyebilirsiniz 300-400 tl bişey

ben eğimi görünce aracı kurcalatmadım .

sdsdsdsd.png

araç 3700 km geldi 3500 de iken ses ciddi oranda azaldı bitti bile denebilir hatta.
Aklıma tek ve son gelen şey
Yağ eksikmi konuldu acaba ?
Sonuçta birçok( 8.5 )kullanıcısı yağ ekletti.
Şanzıman için eksik konulmuş olabilir mi ?

Bunu nasıl anlarız yağ eksikliğini ?
@hasko
@gfbmo
@caglar_61
@onurkose

Geri