Aracıma abartıdan uzak yapılabilecekler

Merhaba katlanır ayna düşünüyorum servıste mı taktırmalıyım yoksa sanayıde bı yerde mi ?
bide ilanınızı ıncelerken gördüm vites çevresını pıanoblack yapmışsınız nerden temin ettiniz ?
Aracın garantısı devam edıyor

• Katlanır aynayı ben serviste aracı aldığım gün taktırmıştım… ( impression ise sıkıntı ) tercih senin tabiki ama dışarıda taktıracak olsan bile malzemeyi servisten kendin al başkasından alma…
  • vites çevresi servis…

Orjinal ürünler genelde servis…

Bütün herşeyin parça kodlarını birinci sayfada yazdım oradan bakabilirsin…

https://www.golftutkusu.com/topic/21146-golf8-1-0-etsi-110-ps-life-dsg-mercan-kirmizisi/

• Katlanır aynayı ben serviste aracı aldığım gün taktırmıştım… ( impression ise sıkıntı ) tercih senin tabiki ama dışarıda taktıracak olsan bile malzemeyi servisten kendin al başkasından alma…
  • vites çevresi servis…

Orjinal ürünler genelde servis…

Bütün herşeyin parça kodlarını birinci sayfada yazdım oradan bakabilirsin…

https://www.golftutkusu.com/topic/21146-golf8-1-0-etsi-110-ps-life-dsg-mercan-kirmizisi/
Teşekkür ederim life paket aracım sizinki rline +olmuş 😂 iyi emek var

Teşekkür ederim life paket aracım sizinki rline +olmuş 😂 iyi emek var

Güle güle kullan aynen dolu dolu oldu şimdi R koltuk takacağım bakalım…

Senin de almak istediğin şeyler olursa benim o başlığa bak parça numaralarından servisten fiyat alabilirsin…

Uygulamalar içinde konularıma bakarsın…

Güle güle kullan aynen dolu dolu oldu şimdi R koltuk takacağım bakalım…

Senin de almak istediğin şeyler olursa benim o başlığa bak parça numaralarından servisten fiyat alabilirsin…

Uygulamalar içinde konularıma bakarsın…
Çok sağolun aklımda birkaç şeyler var sizin sayenizdw daha da kolay olacak teşekkür ederim ☺️

Merhabalar, Golf 7 araca sahibim. Comfortline paket, araç tamamen stock halde. Bu halini seviyorum aslında öyle yarasa kapak takayım aracı basayım gibi isteklerim hiç olmadı ama geçenlerde bir ayna kapağımın düşmesiyle ayna kapağı aradım Avcılar'da bir Tuning mağazasında Piano Black boyalı düz ayna kapakları buldum ve bunları taktırdım. Araca farklı bir hava kattı. Tamamen bir dönüşüm olmasa da bütçemi çok zorlamayacak şekilde bu tarz küçük dokunuşlar yapıp daha farklı bir hava katmak istiyorum. Tuning mağazalarında bulunan kayar ledli stoplar ve yine Piano Black olacak şekilde spoyler düşündüm. Bütçem dahilinde en fazla bu ikisini yapabiliyorum. Stop değişimine çok heves ediyorum ama arada kaldım orijinal parçayı söktürüp yerine yan sanayi bir parça takılmış olacak sonucta. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Önerilerinize açığım.

Ekli dosyayı görüntüle 82036
Ekli dosyayı görüntüle 82037
Ekli dosyayı görüntüle 82038
Sade ve orijinal her zaman iyidir,
Siyah güzel bir jant ve spor yay çok OEM+ durur.
Çakma ürünlere ve spoiler marşpiyel tarzı ürünlere orijinal olmadığı sürece para vermeyin derim..

1-Jant lastikle başlanmalı,18 inch idealdir,orjinallleride var ama replika Durban olabilir.
2-Kesinlikle bir miktar düşürmeniz gerek,bunu yaparken Eibach Pro kit 3.5cm veya Vogtland 3.5cm tercih edin.
3-Ön çamurlukların kapı birleşim yerllerine takılan R,R-line,GTI vs bıçaklar var,onlardan takın aracın havası baya değişiyor,zira R'da ve GTI'da orjinalindede var zaten.
4-Bana göre olmazsa olmaz R-line direksiyona geçin,araç resmen boyut atlıyor.
5-Aracınızın rengine gideceğini düşündüğüm,kaliperleri sarı renge boyatın.
6-Çamurlukların bıçaklarına hangi logodan takarsanız örnek:R-line taktınız yine R-Line'den devam ederek ön panjura ve bagaj kapağınada aynı logodan takbilirsiniz,çeşitli sitelerde var.
7-Tavana Piano Black folyo çektirebiirsiniz ama sonra ruhsata işletmeniz gerekebilir(Birara öyledi,son durum ne bilmiyorum)

Bu üstte saydıklarımı yapınca araç zaten kendine gelecektir..

Ne yaparsanız yapın uzak doğu far ve stop'tan uzak durun,aklınızdan bile geçirmeyin.Kayar stop yapacaksanız orjinalini yapın 30k civarı yapılıyor.Hele farlarınızı hiç ellemeyin,halihazırda xenon farlarınız var zaten,illa daha iyi bir şey olsun diyorsanız bir üst 3 beyinli U ledleri yanan Orjinal Bi-xenon plus farlara geçin,sarı sitede dönem dönem uyguna ikinci el düşebiliyor.
Selamlar,
Burada bahsetttiğiniz orjinal farları, ikinci el dışında, orjinal olarak nereden alabilir/taktırabiliriz?

"bir üst 3 beyinli U ledleri yanan Orjinal Bi-xenon plus farlara geçin"

Selamlar,
Burada bahsetttiğiniz orjinal farları, ikinci el dışında, orjinal olarak nereden alabilir/taktırabiliriz?

Orjinal farları parça kodunu vererek servisten min x3 katına (140k sağ sol far takımı beyinler hariç ) alma imkanı var..

Montaj için forumdaki iki arkadaşımızdan destek alabilirsin…
@zulalyol @İlker34

Son düzenleme:
Selamlar,

İkinci el dışında servisten yada parçacılardan,ama sıfır fiyatı sizi üzebilir.Ama imkan varsa tabiki sıfırını almak daha mantıklı.Montaj konusunda birkaç nokta var İstanbuldaysanız,@ekoman245 -Çorlu'da,bir diğeri Apo usta adıyla bilinen bir arkadaş var kendisini tanımam etmem ama ustalığını övene çok denk geldim,bir diğer seçenekte Ender Elektronik.

İkinci el dışında servisten yada parçacılardan,ama sıfır fiyatı sizi üzebilir.Ama imkan varsa tabiki sıfırını almak daha mantıklı.Montaj konusunda birkaç nokta var İstanbuldaysanız,@ekoman245 -Çorlu'da,bir diğeri Apo usta adıyla bilinen bir arkadaş var kendisini tanımam etmem ama ustalığını övene çok denk geldim,bir diğer seçenekte Ender Elektronik.
85k KMde 2014 Highline kullanıyorum ve farlar sanırım güneşten vb. çevresel faktörlerden çok yıpranmış duruyor. Aracın da ilk sahibiyim, bir süre daha bineceğim, değiştirme planım yok. Dolayısıyla farları sıfırlama niyetindeyim; ilk önce temizletme/cam değişimi vs. de düşündüm ama orada da sanırım işçilik çok önemli, sonrasında su alma vs. gibi sorunlar yaşayanları da duydum. O yüzden komple farları değiştirsem, hem de daha güzel görünümlü bir modelle, iyi olur diye düşünmüştüm ama tabi yukarıda söylenen fiyat eğer doğruysa, çok saçma bir ticari karar olur ama orj. dışında da taktırmayı düşünmem. Sanırım böyle kalacak.

Ender Elektronik fikri için teşekkürler, orada bir süredir U-Ledleri göremiyorum. Golf 7.5 için olanlar var, o da bence bizim kasalarda yamalı bohça gibi oluyor. Birbirine karıştırmak taraftarı değilim, her kasanın aksesuarı kendine güzel bence :)

85k KMde 2014 Highline kullanıyorum ve farlar sanırım güneşten vb. çevresel faktörlerden çok yıpranmış duruyor. Aracın da ilk sahibiyim, bir süre daha bineceğim, değiştirme planım yok. Dolayısıyla farları sıfırlama niyetindeyim; ilk önce temizletme/cam değişimi vs. de düşündüm ama orada da sanırım işçilik çok önemli, sonrasında su alma vs. gibi sorunlar yaşayanları da duydum. O yüzden komple farları değiştirsem, hem de daha güzel görünümlü bir modelle, iyi olur diye düşünmüştüm ama tabi yukarıda söylenen fiyat eğer doğruysa, çok saçma bir ticari karar olur ama orj. dışında da taktırmayı düşünmem. Sanırım böyle kalacak.

Ender Elektronik fikri için teşekkürler, orada bir süredir U-Ledleri göremiyorum. Golf 7.5 için olanlar var, o da bence bizim kasalarda yamalı bohça gibi oluyor. Birbirine karıştırmak taraftarı değilim, her kasanın aksesuarı kendine güzel bence :)
Hocam kovalamak çok önemli,sıkışan oluyor vs.Ben şahsen 28 bin km'deiken ve garajda muhafaza edilmiş bir araçtan sökülme denk getirmiştim.Ama far camı değişimide sizi çok korkutmasın,sadece düzgün yeri bulmak önemli.Mesela biri standart Dyson kullanıyor yapıştırmada diğeri orjinal far silikonu kullanıyor,hem açılınca mercek temizliği vs yapılıyor cillop gibi oluyor, sonrası kafanız rahat 5-6 sene binersiniz.

Hocam kovalamak çok önemli,sıkışan oluyor vs.Ben şahsen 28 bin km'deiken ve garajda muhafaza edilmiş bir araçtan sökülme denk getirmiştim.Ama far camı değişimide sizi çok korkutmasın,sadece düzgün yeri bulmak önemli.Mesela biri standart Dyson kullanıyor yapıştırmada diğeri orjinal far silikonu kullanıyor,hem açılınca mercek temizliği vs yapılıyor cillop gibi oluyor, sonrası kafanız rahat 5-6 sene binersiniz.
Tekrar bir değerlendireyim, haklısınız. Kocaeli / İstanbul (Anadolu) önerebileceğiniz bir yerler var mıdır bu doğrultuda?

Geri