Midline Plus için dijital klima uygulayan var mı

İsim
Cengiz
Araç
Golf
Arkadaşlar merhaba midline plus aracıma dijital klima paneli taktırmak istiyorum aranızda bu işlemi yaptıran varmı ve sıkıntı yaşayan varmı öneririmisiniz ?

Ekli dosyalar

• 8631c8fd-c048-40fa-ab13-3d8a3fd16b76.jpeg
    8631c8fd-c048-40fa-ab13-3d8a3fd16b76.jpeg
    241.9 KB · Görüntüleme: 20

araç kaç model ? hoş 2004 (dahil) ve üzeri araçlara bile taktıranı biliyorum :)

Orijinali gibi çalışmıyor. Ben ender Elektronik’e zaman da sormuştum. Ayrı ayrı dual özelliği veya ona benzer bir özelliği çalışmıyor demişlerdi çünkü araç üzerinde sensör eksikliği veya klimanın sisteminde bir parça eksikliği vardı ve eklenemiyordu benim hatırladığım. Ama bu işleri yapan forumdaki arkadaşlar daha kesin cevabı bilirler.

2017 highline araçıma taktırdım bende sorunsuz kullanıyorum

Midline Plus altyapısı sizin ki ile aynı değil diye biliyorum. Sizde eksiksiz çalışabilir ama Midline da bazı fonksiyonları eksik oluyor.

hayır olmuyor hocam
Hasan abi merhaba sen taktırmışsın ufak bir soru soracağım montajını yaptırdım ben problem yok ama montaj yapan arkadaş sensörlerin bir olayı yok dedi bantladı klima panelinin arkasında bıraktı sağa soldaki klima menfezlerine taşımadı sence doğrumu söyledi? ona takıldım

Hasan abi merhaba sen taktırmışsın ufak bir soru soracağım montajını yaptırdım ben problem yok ama montaj yapan arkadaş sensörlerin bir olayı yok dedi bantladı klima panelinin arkasında bıraktı sağa soldaki klima menfezlerine taşımadı sence doğrumu söyledi? ona takıldım
Merhaba ona çok dikkat etmedim, ama takdırdığım yer sensörlere gerek yok ws şeklinde bişey söylemedi bantlama işlemi filanda yapmadı, sensörlerden kastın sağ sol ızgaralardaki sıcaklık algılama sensörlerimi

Geri