Golf 8.5 Imp İç Ambiyans

Ambiyans aydınlatma yok ama gizli ozelliklerden medya ekrani ve kadrandaki renkleri acicak ozellikl acilabiliyor. Benim aracta mevcut. Farklı renklerlede calısabiliyor.
8.5 kasa impression kasamı hocam aracınız ? Eğer öyle ise görsel atarsanız sevinirim malum bir kaç yer şuan SFD2 kilidini aşıp gizli özelliklerini açtığı için örneğini göremedim.

20250408_072003.jpg
Ürün geldi gayet basarili, ısik siddeti ve renk secenekleri var. Suan ton farkli gibi gozuksede aslinda oldukca yakin. Bu urun 3 farkli aciyla vurdugu icin isigi daha yayarak veriyor. 200 liraya al koy. Bir tanede arkaya alinabilir.
Hocam bu üründen bende almayı düşünüyorum, merak ettiğim bir şey var; yeni nesil VW ler genelde araç kapalıyken dahi usb ve 12V beslemesini kesmiyor, bu LED leri her seferinde çıkartıyor musunuz yoksa araç uyku moduna girdiğinde mi kapanıyor.

Hocam bu üründen bende almayı düşünüyorum, merak ettiğim bir şey var; yeni nesil VW ler genelde araç kapalıyken dahi usb ve 12V beslemesini kesmiyor, bu LED leri her seferinde çıkartıyor musunuz yoksa araç uyku moduna girdiğinde mi kapanıyor.
Hocam uzun süredir kullandığım ürünü 8.5 kasa impression aracımı stop ettiğimde coming-leaving home süresi dolduğunda dahi ortalama 2-3 dakika daha yanmaya devam ediyor ve kapanıyor sonrasında. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor yani rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hocam uzun süredir kullandığım ürünü 8.5 kasa impression aracımı stop ettiğimde coming-leaving home süresi dolduğunda dahi ortalama 2-3 dakika daha yanmaya devam ediyor ve kapanıyor sonrasında. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor yani rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kullandığım ürüne benzer fakat birebir aynı değil hocam bu biraz daha gelişmiş olanı sanırım. Ben hepsiburada üzerinden yurtdışından gelecek şekilde aldım ve içinden 2 tane çıkıyor. Aldığımda herşey dahil 525₺ şimdi 620₺ gösteriyor. Almak isteyen olursa diye link bırakıyorum.

Sagrado Mini Usb-C LED Rgb Işık Parlaklığı Ayarlanabilir 8 Renk Araba, Dizüstü Bilgisayarlar, Klavye Atmosferi Gece Lambası Için Değiştirilebilir (Yurt Dışından)
https://app.hb.biz/GiXGNEumirCH
Hocam ürünü bende aldım. Çok güzel oldu.
Evet bir süre sonra elektriği kesiyor ve kapanıyor. Ama üstünde bırakınca tedirgin oluyorum aklım kalıyor :)
O yüzden arabadan çıkmadan çıkarıyorum.

Herkese merhabalar. Golf 8.5 life paket aracımın iç ambiyans aydınlatmasında individual olarak ayarlarken kapı içleri ve üstlerini farklı seçemiyorum. Üst ışıkları nasıl ayarlardıysam kapı içleri de o renk yanıyor. Bunun ayarı mı var bilen varmı?

Herkese merhabalar. Golf 8.5 life paket aracımın iç ambiyans aydınlatmasında individual olarak ayarlarken kapı içleri ve üstlerini farklı seçemiyorum. Üst ışıkları nasıl ayarlardıysam kapı içleri de o renk yanıyor. Bunun ayarı mı var bilen varmı?
Selamlar sanırım bu özellik style paket ile geliyor, bende de aynı araç var ayar yapamadığımda böyle bir çıkarımda bulunmuştum. Zaten seçim yapma kısmında bu özellik kullanılamıyor gibi bir uyarı geliyordu.

Selamlar sanırım bu özellik style paket ile geliyor, bende de aynı araç var ayar yapamadığımda böyle bir çıkarımda bulunmuştum. Zaten seçim yapma kısmında bu özellik kullanılamıyor gibi bir uyarı geliyor
Merhaba. Bu özellik life pakette de var style pakette renk seçeneği artıyor. Aracı ilk akdığımda farklı renkler seçebiliyordum ama şimdi olmuyor. Arada sırada da bu fonksiyon şuanda kullanılamıyor gibi bir uyarıda veriyor. Multimedya resetleme yaptım fabrika ayarlarına döndüm ama olmadı

Merhaba. Bu özellik life pakette de var style pakette renk seçeneği artıyor. Aracı ilk akdığımda farklı renkler seçebiliyordum ama şimdi olmuyor. Arada sırada da bu fonksiyon şuanda kullanılamıyor gibi bir uyarıda veriyor. Multimedya resetleme yaptım fabrika ayarlarına döndüm ama olmadı
Bende hep fonksiyon uyarısı veriyordu, enteresanmış valla 😁

Herkese merhaba, aracım 7500 km de şuanlık yani garantim devam ediyor. İç ambiyans uygulaması yaptırmak istiyordum ama garantiyi bozar mı bilmiyorum. Orijinalini yaptırsam yazılım güncellemesiyle silinecek baştan yaptırmam gerekecek o yüzden telefondan kontrollü bir ünite taktırmayı düşünüyordum. Sizin fikirleriniz nedir? Şahsen golf 8 den sonra ambiyanssız boş duruyor araç buna kanaat getirdim kendimce.

Garanti dahilin de olan bir araca çakma uygulamalara gerek yok…

İmpression için orjinal gibi yapmak ve garanti devre dışı kalmasın diyorsan kapı iç döşemeleri komple değişmesi gerek…

Örnek;
https://www.golftutkusu.com/topic/20164-golf-8-impression-ledli-dort-kapi-ve-konsol-citasi-retrofit/

Geri