Golf 7 sis farı 7.5 R-Line tampona uyar mı (Golf 7.5 sis farı Uyuyor)

ReaLynch

Yeni Üye
İsim
Bilal
Araç
Golf 7
Merhaba abilerim golf 7 rline ön tampona sis takmak istiyorum resimde görüldüğü gibi kendi aracımın orjinal sis farı yuvaya oturur mu?

Ekli dosyalar

• IMG_0799.jpeg
    IMG_0799.jpeg
    53.4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0777.jpeg
    IMG_0777.jpeg
    166 KB · Görüntüleme: 61

7 sis farını 7.5 r tamponuna taktık ancak arkadan plastik kelepçe, vida gibi yöntemler kullanarak oturtabiliyorsunuz o da biraz havada kalıyor açıkçası.

Merhaba abilerim golf 7 rline ön tampona sis takmak istiyorum resimde görüldüğü gibi kendi aracımın orjinal sis farı yuvaya oturur mu?

Golf7 rline tamponda zaten sis farı var...

IMG_3278.jpeg

Senin ekklediğin fotoğraf Golf7,5 Rline yada R tampondur.

Golf7 uyumlu olarak satılıyor aşağıdaki ilan işine yarar...

https://ty.gl/5sbw6if85t84t

IMG_3279.jpeg
IMG_3280.jpeg

Son düzenleme:
@ReaLynch

Sonucu yazarsan ve görsel eklersen en azından olumlu ise arkadaşlara örnek olacaktır…

Son düzenleme:
Biraz geç olacak dönüş için ama geç de olsa bilgilendirme yapayım belki ileride aynı şeyi merak eden arkadaşlar olur ona da bir kılavuz olur diye anlatayım;

7'nin sis farını ters çevirip oturtuyorlar veya silikonla destek atıyorlar bu şekilde kullanılabiliyor.

Sisli havada iş görecektir sis lambası.

Bazıları sis lambası park lambası bir de amerikan park adı altında sinyallerini sabit bir şekilde yanarak yolculuk yapıyorlar.

Sissiz havada sis lambası 5 metre gösterir ancak yere vurduğu için karşıdan gelenin gözünü alır. Oturduğu yerden yola bakınca zaten 5 metre görünmez. Yani sis lambasi açık olsa ne yazar.. Bir de LED takmıştır 10 katı daha da göz alır.

Sinyaller sabit nereye gideceği belirsiz araçlar..
Trafik güvenliği açısından tehlikeli olduğunun farkında değiller.
Görünür olmak ile dikkat çekmeye çalışırken rahatsızlık verdiklerinin farkında değiller maalesef.

Son düzenleme:

Geri