🔺▫️Golf8 & Golf8.5 Ses Sistemi

kendim için yazıyorum başkasını bilemem…
bu videoyu iki sene olmuştur izleyeli arkadaşıda biliyorum, benim için bir şey ifade etmedi ozaman, şuan da etmiyor, ben kafama taktığım ve benim için yeterli olarak düşündüğüm ürünü gider alırım, bu arabanın her parçası için geçerli, geriye bakmam şu olsaydı bu olsaydı diye, aldığım şeyle devam ederim harman kardon ses sistemi kullanan birisi olarak, bu sistemde tek düşüncem amfi idi mesela özenhifi sahibi serkan benim 18yıllık arkadaşım dün girdim dükkana bana şöyle baktı direk dsp yi getirdi aklındaki tahmin ediyorum soru sormana gerek yok sen bunu tak eskisindeki gibi bu ondan daha iyi dedi bagaja attı…
bence böyle şeyleri fazla seyredip kafa karıştırmamak lazım almak isteyen gitsin alsın zaten genelde kararsız olursan seyredersin sonra vazgeçersin:)
böyle iyi tavsiye ederim…
Dün aradım Özen i telefonu açmadılar :)

Dün aradım Özen i telefonu açmadılar :)

çok müşteri vardı dün, birde yansıtılacak zamlı fiyatları giriyorlardı ben zamsız aldım muhtemelen:)
instagramdan yaz dönüş yaparlar…

Benim tercihim

Sadece bir amfi eklemek olurdu. Hoparlörlere dokunmadan, sub eklemeden.

Ama bunun için de torpidonun epey sökülmesi gerekiyor.

Ayrıca Amfi de telefondan ayrı media ünitesinden ayrı olmamalı. Orijinal medya ile veya telefon ile çalmada ayrı ayar OLMAMALI.

Çünkü o zaman iyi ses almak için illa telefondan çalınması gerekir ki bu da ilave iş.

Benim tercihim

Sadece bir amfi eklemek olurdu. Hoparlörlere dokunmadan, sub eklemeden.

Ama bunun için de torpidonun epey sökülmesi gerekiyor.

Ayrıca Amfi de telefondan ayrı media ünitesinden ayrı olmamalı. Orijinal medya ile veya telefon ile çalmada ayrı ayar OLMAMALI.

Çünkü o zaman iyi ses almak için illa telefondan çalınması gerekir ki bu da ilave iş.

Sanada hayırlı olsun diyeyim o vakit…

Ben bası yaza doğru alacağım…

Mk8-8.5 da ön çıta sökülecek ki torpidoya ulaşılacak…

Senin araç 8 mi 8.5 mu

8.5

Ben değiştirmem herhalde. Golf 7 deki sesi özlediğim için böyle sizi izliyorum uzaktan. Sahadaki arkadaşları destekliyorum :)))

parça tedariği almanyadan mı olacak

Discovry pro hazır Ender Elektronikte duruyor Almanyadan geldi sistem kapalı olduğu için montaja başlayamadık…

Farların çıkması burada yok yurtdışında var onları getirme imkanı yok, getirebilsem gümrükte dünyanın parası olur servis rakamına yaklaşır bakacağız…

Disc Pro takınca bu amfi güncellemeleri ne olacak

Hiç birşey değişmeyecek soketi yeni cihaza takacağız bir önceki aracımda olduğu yani bu başlığı açtığım aracımdaki gibi diyeyim…

Peki sadece medya ünitenin çıkışına bir DSP Amfi eklediğimizde:

Bütün özelliklerini medyadan kullanabilecek miyiz? Yoksa DSP nin avantajını kullanmak için telefona bir uygulama kurmamız mı gerekecek?

Yani araca bindim medya ünitesini açtım oradan ses dinliyorum CarPlay vesaire radyo burada başka türlü çalacak, ya da cep telefonundan uygulama açıp bir takım ayarlar yapıp cep telefonu üzerinden caldiginda daha iyi bir performans mı gösterecek?

Bütün özelliklerini medyadan kullanabilecek miyiz? Yoksa DSP nin avantajını kullanmak için telefona bir uygulama kurmamız mı gerekecek?

Yani araca bindim medya ünitesini açtım oradan ses dinliyorum CarPlay vesaire radyo burada başka türlü çalacak, ya da cep telefonundan uygulama açıp bir takım ayarlar yapıp cep telefonu üzerinden caldiginda daha iyi bir performans mı gösterecek?

almıcan nasılsa napacaksın :) bu kadar ayrıntıyı boşver☺️

Almak isteyenler faydalansın diye sormuştum.

cep uygulama yada pc ye bağlayıp genel ayarları yapılmak zorunda, en güzel ayarı yakalayıp kayıt ediyoruz sonrasında hep böyle kalacak sabit olacak yani…
sen istersen örneğin bizim delikanlı gibi spotify proğramından özel ayar yapıp zevkine göre dinleyebilirsin…
ben mesela dsp nin ayarını yaptıktan sonra sadece müzik açıp dinliyorum gümbür gümbür bana yetiyor…

Son düzenleme:

Geri