🔺▫️Golf8 & Golf8.5 Ses Sistemi

Golf 7 - 8 - 8.5 fabrikasyon kapı hoparlörlerinin markası nedir ve aynı mı? Görseli var mı?

Merhaba arkadaşlar konuma ekleme yapayım…

Mk8.5 aracımın ses sistemini Mk8 deki gibi yükselteceğim…

Hoparlörler aynı olacak sadece dsp yerine focalin mini amfisini kullanacağım…

Ürün temini: Özenhifi Serkan
Ürün montajı : @İlker34

Ürün bilgileri;
Focal IS VW 165
Focal IC VW 165
Focal Impulse 4.320
T-Harnes Teyp Amfi arası Çevirici

Ürünleri alınca fotoğraf ekleyeceğim…
Focal sitesinde önlere IS VW 155 diyor. Sizin ki neden 165?

Hangi araç için 155 bilmiyorum…

bizim araçların hoparlörleri 16cm zaten bu nedenle 165 takmak gerekiyor…

Sayfa 5
Mesaj 73

Son düzenleme:

Bu teknik bir nedenle böyle sanıyorum. Çünkü sattıkları amfi kanal başına 55W güç sunuyor.

155 olan hoparlör 50W
165 olan ise 60W

Dolayısıyla kendileriyle çelişmemek yada müşterilerden bu konuda şikayet almamak için 155 olan modeli tavsiye ediyorlar benim düşünceme göre.

Ancak her iki hoparlörün dış çerçevesi de uyumlu olacaktır.

Bu teknik bir nedenle böyle sanıyorum. Çünkü sattıkları amfi kanal başına 55W güç sunuyor.

155 olan hoparlör 50W
165 olan ise 60W

Dolayısıyla kendileriyle çelişmemek yada müşterilerden bu konuda şikayet almamak için 155 olan modeli tavsiye ediyorlar benim düşünceme göre.

Ancak her iki hoparlörün dış çerçevesi de uyumlu olacaktır.

Olabilir tabiki…

kendim için yazıyorum başkasını bilemem…
bu videoyu iki sene olmuştur izleyeli arkadaşıda biliyorum, benim için bir şey ifade etmedi ozaman, şuan da etmiyor, ben kafama taktığım ve benim için yeterli olarak düşündüğüm ürünü gider alırım, bu arabanın her parçası için geçerli, geriye bakmam şu olsaydı bu olsaydı diye, aldığım şeyle devam ederim harman kardon ses sistemi kullanan birisi olarak, bu sistemde tek düşüncem amfi idi mesela özenhifi sahibi serkan benim 18yıllık arkadaşım dün girdim dükkana bana şöyle baktı direk dsp yi getirdi aklındaki tahmin ediyorum soru sormana gerek yok sen bunu tak eskisindeki gibi bu ondan daha iyi dedi bagaja attı…
bence böyle şeyleri fazla seyredip kafa karıştırmamak lazım almak isteyen gitsin alsın zaten genelde kararsız olursan seyredersin sonra vazgeçersin:)
böyle iyi tavsiye ederim…

Geri