🔺▫️Golf8 & Golf8.5 Ses Sistemi

😉 mutluluğumu para ile bir tutmuyorum o an kafamda ne var ise bütçe de var ise şu bu falan diye bakmıyorum ben alınmış alışmıştır benim için yaşantımda erteleme yok☺️

Amfi bir kalem büyüklüğünde üniteye yakın bir yere konuyor bu tarz ürünler için aküden kablo çekilmiyor ve eski hoparlörleri söküp yerine bu takılıyor…

IMG_3600.jpeg
IMG_3601.jpeg
IMG_3602.jpeg
kapı yüzleri sökülmüşken ses yalıtımı gibi bi plan yokmu ? :)

Yok sadece hoparlör çevresine yapıcam… aslında sürgerden alınıp yapışabilir…
bu kapı yüzlerini geri takarken plastik klıpslere bez bant yapıyorlardı ses yapmasın diye izlemiştim bi yerde. sen 8 ede benzer işlemi yapmıştın tecrübelisin zatende bizimki yapmadan fikir sahibi olmak. güle güle kullan abi eminim çok güzel olacaktır. 🧿

bu kapı yüzlerini geri takarken plastik klıpslere bez bant yapıyorlardı ses yapmasın diye izlemiştim bi yerde. sen 8 ede benzer işlemi yapmıştın tecrübelisin zatende bizimki yapmadan fikir sahibi olmak. güle güle kullan abi eminim çok güzel olacaktır. 🧿

Sağolasın inşallah…

Yalıtım işi her malzeme ile yapılmaz, düz ses süngerleri yalıtımda kullanılmaz, araç için özel olması lazım, kolay tutuşmayan ve koku yapmayan. Üstelik kapı sacına yapılacaksa suya dayanıklı malzeme kullanmak lazım CTK gibi, yoksa her yağmurda cam aç kapa yaptığınızda camınıza yapışır malzeme.

Özen Hifi Sevgili Serkan kardeşimden diğer aracımda olan ürünlerin aynısını bugün teslim aldım…

Focal IS VW 165
Focal IC VW 165
Rainbow El200
T-Hatnes Kablo
Toplam 28.000₺ Üç taksit

Sevgili @İlker34 haftaya cumartesi sendeyim…

Özen Hifi Sevgili Serkan kardeşimden diğer aracımda olan ürünlerin aynısını bugün teslim aldım…

Focal IS VW 165
Focal IC VW 165
Rainbow El200
T-Hatnes Kablo
Toplam 28.000₺ Üç taksit

fiyat paylaştığın için teşekkürler abi

Focal IS VW 165
Focal IC VW 165
Rainbow El200
T-Hatnes Kablo
Toplam 28.000₺ Üç taksit

süreç nasıl olucak? kablolama tesisat falan çekilcek mi

süreç nasıl olucak? kablolama tesisat falan çekilcek mi

yok çok basit işlem…

Dört hoparlör sökülecek aynı sokete yeni hoparlör takılacak…

Medianın arkasındaki soket çıkacak 1 numaralı yuvaya takılacak, 2 numaralı sokette Medianın arkasına takılacak. 3 numaralı sokette dsp amfiye takılacak…

Olay bundan ibaret…

IMG_3634.jpeg

yok çok basit işlem…

Dört hoparlör sökülecek aynı sokete yeni hoparlör takılacak…

Medianın arkasındaki soket çıkacak 1 numaralı yuvaya takılacak, 2 numaralı sokette Medianın arkasına takılacak. 3 numaralı sokette dsp amfiye takılacak…

Olay bundan ibaret…

IMG_3634.jpeg
abi kapılara da hafif yalıtım yap. güclü ses sistemi olunca bizim kapılar trim sesine baslar hemen

hem o hem de karton gibi olan yalıtım ürünleri. ses sistemciler iyi bilirler bence ama mutlaka yaptır fikrimce

Kaportaya içten yapışana gerek yok benim için hem pahalı ama diğer yapışkanlı sünger olabilir hafta içi bakayım bulursam alırım onu yapması kolay sökülmüşken kendim yapıştırabilirim…

Kaportaya içten yapışana gerek yok benim için hem pahalı ama diğer yapışkanlı sünger olabilir hafta içi bakayım bulursam alırım onu yapması kolay sökülmüşken kendim yapıştırabilirim…
sen bilirsin abi. mesela benim eski 8 ve 8.5 da yüksek seste kapıların içinden trim sesi geliyor.

sen bilirsin abi. mesela benim eski 8 ve 8.5 da yüksek seste kapıların içinden trim sesi geliyor.

Şimdi ben bir öncekine yaptırmadım gayet iyi idi buna sadace 4mm lik izolasyon süngeri yapabilirim yarın koçtaşa bakayım…

Geri