🔺▫️Golf 8 & Golf 8.5 Ses Sistemi

Bugün açtım müziği son ses biraz denemek için. Bence ortalama altı bı sistem değil bizim araçlardaki sistem. İncik boncuk takılmayan biri olarak bana fazlasıyla yeter bı sistem gibi geldi. Bass da fena vurmuyor. Düzgün ayar yapınca yeterli ama ayarını harbiden düzgün yapmayınca çok kötü çıkıyor

Tiz: En yüksek ayar nerdeyse
Bas: orta ile en yükseğin arasında
Orta: Ortanın biraz altında.

Bu ayarla kullanıyorum bı deneyin derim. Biraz kişisel bı mevzu deneyerek bulmanız en iyisi olur

Çok kez dinlediğiniz şarkıyı golf 7’den sonra 8.5’da dinlemeye başladığınızda bir şeylerin eksik ve yetersiz olduğunu net algılıyor kulaklar. Ses ayarları da bu durumu kurtarmıyor. Kötü değil fakat bariz bir şeyler eksik. Müzik dinlemek golf 7’de net daha keyifli geliyor bana.

bence 8.5 ses sistemi kötü. ses öyle bir şey ki daha iyisini duymadan en iyisi o zannediyorsunuz

Çok kez dinlediğiniz şarkıyı golf 7’den sonra 8.5’da dinlemeye başladığınızda bir şeylerin eksik ve yetersiz olduğunu net algılıyor kulaklar. Ses ayarları da bu durumu kurtarmıyor. Kötü değil fakat bariz bir şeyler eksik. Müzik dinlemek golf 7’de net daha keyifli geliyor bana.
bence 8.5 ses sistemi kötü. ses öyle bir şey ki daha iyisini duymadan en iyisi o zannediyorsunuz

Bunlara bir şey demiyorum doğrudur. Daha iyisine alışınca bı altı hep kötü geliyor.

Mesela JBL bı kulaklık var bende. Sesi mükemmel geliyordu bana, sonra bı arkadaşım gitti baya güzel bişi aldı. 10 dakika onla müzik dinledikten sonra kendi kulaklığımın sesi acayip kötü gelmeye başladı. 1 gün sonra ise yine ona alıştım. Bunun sonu yok maalesef. En azından çok kötü değil. Fransız ve Japonların orijinallerine nazaran iyi kalıyor

Kulaklar illa alışacak bu duruma ama ses olarak keyif almaya başlar mıyım bilmiyorum. Arka twitterların eksikliği de fark ediliyor. Basslar arasında ses boğuluyor. Bass kıssan daha da keyifsizleşiyor :)

Geri