- İsim
- Alp
Merhaba 2024 golf life paket aracın kliması sürekli kendi kendine açılıyor kapatıyorum yine açılıyor bunun bir ayarı var mı yoksa bir arıza mıdır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Otomatikte mi klimaMerhaba 2024 golf life paket aracın kliması sürekli kendi kendine açılıyor kapatıyorum yine açılıyor bunun bir ayarı var mı yoksa bir arıza mıdır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Yok hayır manueldeOtomatikte mi klima
İlginç ilk defa duydumYok hayır manuelde
Araci ilk calistirdigimda değil. Örneğin araci çalıştırdım klima kapali durumda. biraz kullandıktan sonra klimanın kendiliğinden açıldığını farkediyorum en son ne şekilde birakmissam o ayarlarda açılıyor örneğin ayaklara vuracak ve ac kapali kapatırsam bir süre sonra aynı ayarlarda tekrar kendiliğinden açılıyor. Kendi kendine sadece açılıyor ama kapanma olmuyorBahsettiğiniz durum aracı çalıştırdığınızda direkt çalışması mı yoksa normal kullanımda kendi kendine açılıp kapanması mı ?
Hocam AC kapali iken havalandirma yönlendirmesini ön cama verirsem AC otomatik açılmıyor. Ön cama sadece fan havası verebiliyor.fan mı çalışıyor AC ışığı mı yanıyor?
Havalandırma yönlendirmesini ön cama verirseniz AC otomatik açılır.
Fan 0 da ise otomatik açılmaması lazım
merhaba sorunu çözdünüz mü ? bende yaşıyorum kapatmama rağmen start stop devreye girdiğinde açıldığını fark ettimHocam AC kapali iken havalandirma yönlendirmesini ön cama verirsem AC otomatik açılmıyor. Ön cama sadece fan havası verebiliyor.
En son ne sekilde kapatmissam kendiligiden o ayarlarda açılıyor
Bir de hava üfleme seviyesi en az 1 e kadar düşüyor daha fazla düşüp 0 olmuyor. En fazla 1 e kadar düşürüp sonra on/off dugmesiyle kapatıyorum
Hocam AC kapali iken havalandirma yönlendirmesini ön cama verirsem AC otomatik açılmıyor. Ön cama sadece fan havası verebiliyor.
Bir de hava üfleme seviyesi en az 1 e kadar düşüyor daha fazla düşüp 0 olmuyor. En fazla 1 e kadar düşürüp sonra on/off dugmesiyle kapatıyorum
Malesef hala devam ediyor. Servise gittiğimde birkac sorunu toplu halde söylemeyi düşünüyorum ama daha gitmeye fırsat bulamadimmerhaba sorunu çözdünüz mü ? bende yaşıyorum kapatmama rağmen start stop devreye girdiğinde açıldığını fark ettim
Malesef hala devam ediyor. Servise gittiğimde birkac sorunu toplu halde söylemeyi düşünüyorum ama daha gitmeye fırsat bulamadim
Merhaba aynı sorun bende de mevcut çözüm bulabildiniz miHocam AC kapali iken havalandirma yönlendirmesini ön cama verirsem AC otomatik açılmıyor. Ön cama sadece fan havası verebiliyor.