servise göre araba yatak sarsa normal... sırf bu iş bilmez servisler yüzünden sıfır arabamı sattım 2020 model arabanın bakım hariç 5 sayfa servis kaydı olur mu yaBen bu durumu zamanında servise sordum, auto hold devredeyken gelen sesin normal olduğunu söylediler.
Benim araçta AutoHold devrede değil iken de geliyor, devredeyken de geliyor, araç durur vaziyette geri vitese takılıyken direksiyonu sağa ve sola çevirirken "vouvv vouvv" şeklinde geliyor, gıcırtı da değil, 2021 etsi golf. "D" ya takılıyken vites gelmiyor bu ses. Servis çözüm bulamıyor. Çözenler varsa, yazarsa sevinirim.Auto hold devredeyken direksiyonu çevirdiğimizde aslında tekerleri dönmeye zorluyoruz çok az da olsa. Ondan kaynaklı ses çıkartması normal
normal muhtemelen tam olarak aynısını bazen yasiyorumBenim araçta AutoHold devrede değil iken de geliyor, devredeyken de geliyor, araç durur vaziyette geri vitese takılıyken direksiyonu sağa ve sola çevirirken "vouvv vouvv" şeklinde geliyor, gıcırtı da değil, 2021 etsi golf. "D" ya takılıyken vites gelmiyor bu ses. Servis çözüm bulamıyor. Çözenler varsa, yazarsa sevinirim.