Golf 2024 1.5 İmpression Anlayamadıklarım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 06mrt85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aynı anda aktif olarak Ford Focus 1.0 Ecoboost manuel kullanıyorum. Fren performansı muhteşem, Araç adeta senin kontrolünden sen ne dersen O diyor. Fren ezilimi olmayan araçlar kişiye sert viraja girildiğinde ve sıkışık trafiklerde tehlikeli durumlarda ciddi anlamda kazayı engelleyici nitelikte ve güven verici oluyor.
Buldum bir tane Fordçu :) Hocam nasıl sizce geçilir mi Focus 4 dizel otomatikten impression golf'e.Günlük gidiş dönüş 130 km yapıyorum 50 dk gibi varıyorum 3-4 tane radar atlatıyorum :) Focus'tan memnunum ancak aracın bazı kroniklerini servis gidermemekte direniyor.Siz ne dersiniz ?.Frenlerin üzerine güç uygulayarak duruyorsa ona alışmak lazım focusta çok keskin frenler; aslında Polo'dan alışığım o frenlere Focusa geçince 1-2 gün alışmak gerekti , polo'daki gibi basınca araba yığılıyordu ilk başta .Birde benim en çok merak ettiğim direksiyon hissiyati 2013 polo'dan hatırladığım ağır bir direksiyonu vardı golf daha iyidir herhalde .Ne dersiniz sorunlarından arındırılmış 2025 focus mu yoksa impression golf'mü ? Birde lastiler ne geliyor üstünde ?

Geri