Golf 8.5 Anlık Tüketim Verisi Görünmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benim araç 2025-11-06 üretim tarihli Life, bu hafta servise bıraktığımda yazılımın son sürüm olduğunu söylemişlerdi. Bende anlık tüketim ve silindir bilgisi yer alıyor ama anlamadım 🤔
hocam aracımızda 30 küsür ünite var. bunların her birinin ayrı yazılımı var. tesla gibi tek yazılım yok araçta.

2 video, 2 aynı araç. Bi tanesinde anlık var, diğerinde yok. Çok ilginç. Ikisi de yeni sürüm bi de. 2. Videoda kadrandan gözüküyor anlık tüketimi

İlk gelen araçlarda vardı hocam.
yazılım güncellemesi ile kapandı.
Hatta onunla birlikte 2 silindire geçme ibaresi de artık görünmüyor diye biliyorum.

Yukarıda yazmışlar gerçi

Arkadaşlar ben de yazılım bu hafta yaptırdım. Sürüm 0176.

İmpression olması ile alakalı olabilir desem Emir hocamda varmış.

@EmirB hocam ekranın fotoğrafını ve anlık tüketimi salar mısın? Diğer arkadaşlar videoda gösterdiğim gibi tiki açtılar mi?
multimedia ile gösterge paneli farkı donanımlardır ve yazılımları da farklıdır. sizin multimedia unitesini mi güncellediler

multimedia ile gösterge paneli farkı donanımlardır ve yazılımları da farklıdır. sizin multimedia unitesini mi güncellediler
Muhtemelen

Ama güncelleme yaptığını söyleyenlerin yarısı var diyor yarısı yok diyor ben anlamadım bu nasi iş.

Göstergeyi kimde neye göre guncellediler onu da merak ediyorum.

Arkadaşlar ben de yazılım bu hafta yaptırdım. Sürüm 0176.

İmpression olması ile alakalı olabilir desem Emir hocamda varmış.

@EmirB hocam ekranın fotoğrafını ve anlık tüketimi salar mısın? Diğer arkadaşlar videoda gösterdiğim gibi tiki açtılar mi?
Başka bir ekran lazım mı bilemedim ama 😄

Ekli dosyalar

• IMG_1651.jpeg
    IMG_1651.jpeg
    415.4 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1652.jpeg
    IMG_1652.jpeg
    349.5 KB · Görüntüleme: 12
hocam aracımızda 30 küsür ünite var. bunların her birinin ayrı yazılımı var. tesla gibi tek yazılım yok araçta.
Hayaletin sürümünü nereden görebiliyoruz? Multimedyada ayarlarda mı bir yerde vardı sürüm bilgisi ama hayalet görünmüyor sanırım biraz kurcaladım ama bulamadım belki benim gözümden kaçmıştır

Hayaletin sürümünü nereden görebiliyoruz? Multimedyada ayarlarda mı bir yerde vardı sürüm bilgisi ama hayalet görünmüyor sanırım biraz kurcaladım ama bulamadım belki benim gözümden kaçmıştır
hayaletin sürümünü ekrandan göremiyorsun. ben obdeleven ile araca bağlanıp bakıyorum tüm ünitelere

Geri