Golf 8.5 Branda Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okanomur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Okan
Araç
Golf
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar kaliteli araç brandası arıyorum önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım

Merhaba, ben geçen sene eski aracım için araştırırken tesadüfen internette bulduğum, Konya civarında bu işi yapan birine diktirmiştim. Az kullandım ama memnun kaldım. Hatta ödemesini bile sonradan aldı, önce ürünü gönderdi. Kılıf oldukça kaliteliydi, altı elyaflı vs.

İsteyen olursa özel mesaj ile ulaşsın, iletişim bilgisini paylaşayım. Bu forumda yeniyim, özel mesaj atılıyor mu(?)

Yalnız kumaş olarak dikiyor, gabardin benzeri gramajlı açık bej rengi bir kumaş. Naylon branda ya da sentetik/plastik üretimi yok; yani su geçirmez istiyorsanız öyle değil.

Merhaba, ben geçen sene eski aracım için araştırırken tesadüfen internette bulduğum, Konya civarında bu işi yapan birine diktirmiştim. Az kullandım ama memnun kaldım. Hatta ödemesini bile sonradan aldı, önce ürünü gönderdi. Kılıf oldukça kaliteliydi, altı elyaflı vs.

İsteyen olursa özel mesaj ile ulaşsın, iletişim bilgisini paylaşayım. Bu forumda yeniyim, özel mesaj atılıyor mu(?)

Yalnız kumaş olarak dikiyor, gabardin benzeri gramajlı açık bej rengi bir kumaş. Naylon branda ya da sentetik/plastik üretimi yok; yani su geçirmez istiyorsanız öyle değil.
Sağolun hocam

Ben böyle bir penye branda kullanmaya başladım ama boyaya zararı olurmu , branda yanığı diye bişey varmış galiba bilgisi olan varmı ?
IMG-20250728-WA0022.jpegIMG-20250728-WA0026.jpeg

Ben böyle bir penye branda kullanmaya başladım ama boyaya zararı olurmu , branda yanığı diye bişey varmış galiba bilgisi olan varmı ?
IMG-20250728-WA0022.jpegIMG-20250728-WA0026.jpeg

Bende alıcam da karar vermedim aslında aracın kaputunu ve tavanını stec yaptırdım gerek varmı ona da karar veremedim…

Bu konu için pamuk harici her türlü malzeme güneş altında sorun çıkartır %100 pamuk penye gibi düşünün güneşten maksimum koruyor yaz ayları için

Brandalı araçlar lüks bı yerde yaşamıyorsanız daha çok dikkat çekiyor.

Mahallemdeki en iyi arabalardan biri benimki olduğu için branda da örtersem çok dikkat çekeceği için branda ortmuyorum.

Dikkat çekince daha çok zarara maruz kalabiliyor.

Branda işi çok sakat bence, kapalı garajda örtseniz kedi işiyor, açık hava örtseniz güneş yakıyor, yağmur çiselese farklı sorun oluyo..
En mantıklısı kullanmamak.

Geri