Servise gitmekten de bıktım artık. Sıfır araç aldım 4 ay oldu zaten arabayı pek kullanmıyorum sadece uzun yol yapıyorum neredeyse kaç kere servise gittim bıktım artık. Aldığımın ikinci günü kapılar açılmadı araba, çalışmadı. Reset attık dediler gönderdiler( bilmediğim bir şehirde yolda kaldım) sonrasında dikkat uyarısı sürekli kapalı hiç umursamıyorum ama o resetten sonra oldu zaten kapalı kalsın diye umursamıyorum. Bir kere fren servosu kısıtlı hatası aldım düşük hızlarda frene basınca bir tıkırtı geliyor arabadan ama onu da umursamamaya çalışıyorum. Ambiyans aydınlatma sürekli devre dışı kalıyor onu da umursamayayım diyorum. Kış olduğundan beri sensörler devre dışı kalıyor. Emergency assist ve sos( bir süre sonra hareket halindeyken sönüyor) düşük yağ uyarısı aldım servise gittim ekledim sorunları söylüyorum güncelleme gelecek diyorlar. En son bu klimada ayağıma sıcak hava vermemesi baya canımı sıktı bildiğin 1000km ayağım donarak geldim ya şimdi arasam randevu verecek cumartesiye yok diyorlar zatne sürekli işten kalıp bununla mı uğraşacağım sürekli bıktım bezdim yeminle ya