Denemedim ancak eski ekranlarda şöyle bir durum vardı. Setup menüsünde bekleme modunda saat göster seçeneği vardı. Saat seçmezseniz kapalı oluyor. Sadece örnek olarak verebilirim. Kapatma yöntemini direkt olarak bilen varsa yazacaktır.Golf 8.5 multimedya ekranı tamamen kapatılabilir mi?
Özellikle gece sürüşü sırasında kapatmak istiyorum.
Güç tuşundan kapanıyorGolf 8.5 multimedya ekranı tamamen kapatılabilir mi?
Özellikle gece sürüşü sırasında kapatmak istiyorum.
Güç tuşundan kapatabiliyorum ancak saat sürekli ekranda, üst ekranda da birkaç logo sabit duruyor. Tamamen karanlık olmasını istiyorum. Daha önceki araçlarımda bunu yapabiliyordum, ama bunu bir türlü başaramadım. Saat logosu ve üst semboller duruyor.Güç tuşundan kapanıyor
@ogzogz un dediği saat olayı da doğru. Ekran parlaklığı da ayarlanabiliyor. Ayarları karıştırıp bulmuştum ama şuan hatırlamıyorum parlaklığı da saati de
Teşekkürler bilgilendirme için, özellikle gece ışığa karşı hassasiyetim var.Denemedim ancak eski ekranlarda şöyle bir durum vardı. Setup menüsünde bekleme modunda saat göster seçeneği vardı. Saat seçmezseniz kapalı oluyor. Sadece örnek olarak verebilirim. Kapatma yöntemini direkt olarak bilen varsa yazacaktır.
Ek olarak bazı kullanıcılar tüm gösterge multimedya ambiyans aydınlatmaları maksimum parlaklıkta kullanmak istiyor. Galiba dışarıya göstermeye çalışıyorlar..
Açıkçası gece sürüşünde en koyu ya da orta koyu arasında seçmek hem sürüş hem de gözler için oldukça iyi olacaktır.
Ayarlardan var o biraz kurcalamaniz lazımGüç tuşundan kapatabiliyorum ancak saat sürekli ekranda, üst ekranda da birkaç logo sabit duruyor. Tamamen karanlık olmasını istiyorum. Daha önceki araçlarımda bunu yapabiliyordum, ama bunu bir türlü başaramadım. Saat logosu ve üst semboller duruyor.
Geçmiş olsun, hassasiyetiniz önemli ve haklısınız.Teşekkürler bilgilendirme için, özellikle gece ışığa karşı hassasiyetim var.
Multimedya ekranı olan çok aracım oldu. Hepsinde tamamen kapatma seçeneği vardı, bunda da kesin vardır diye düşünmüştüm.Geçmiş olsun, hassasiyetiniz önemli ve haklısınız.
Ancak aracı satın alırken bu detayları dikkate almanız gerekirdi. Sonuçta, multimedya ekranının büyük olması ilk bakışta bile dikkat çekecek bir detay.
Benzer bir hassasiyeti amcam da yaşamıştı, bu yüzden Renault Taliant aldı. O modelde ekran bulunmuyor ve tercihine uygun oldu.
Eğer tam kapanma olmuyorsa, muhtemelen klima ayarı ekrandan olduğu için tam kapanmaya izin vermiyordur.Multimedya ekranı olan çok aracım oldu. Hepsinde tamamen kapatma seçeneği vardı, bunda da kesin vardır diye düşünmüştüm.
Sanmam klima açıkken ekranı resetlemistim klima çalışmaya devam ediyorEğer tam kapanma olmuyorsa, muhtemelen klima ayarı ekrandan olduğu için tam kapanmaya izin vermiyordur.
En iyi çözüm en düşük parlaklık.
Klimanın kontrolü ekranda olduğu için ihtimal dahilinde. Sanmam dediğinize göre sizce kapanmamasının sebebi nedir?Sanmam klima açıkken ekranı resetlemistim klima çalışmaya devam ediyor
İhtimal dahilinde olabilir benim görüşüm olmadığı yönünde. Öyle olsa ekranı da resetleyemezdim kapatıp en baştan açmak.Klimanın kontrolü ekranda olduğu için ihtimal dahilinde. Sanmam dediğinize göre sizce kapanmamasının sebebi nedir?