Golf 8.5 İmpression Retrofitler???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Brk34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Geri görüş kamerasını hep gereksiz gördüm ama Park sensörü olduğu için gereksiz gördüm.

Eğer arabanın burnunda sensöre ihtiyaç duymuyorsanız, fiyatlar da yakın ise geri görüş kamerası daha şık ve güzel olur.
Banada her zaman kamera daha mantıklı geliyor, sensör neye öttüğünü anlamak zor bazen veya 0 yanaşmak isterken kamera daha iyi.

Merhaba biliyorsunuz yeni golflerde standart kamera var ön camda ama paket gereği travel assist, uzun far asistanı, adaptif hız sabitleme vb. Şeyleri aktif edebilir miyiz sadece yazılımla? Şuan kırılmadi yazılım biliyorum ama ilerisi için soruyorum. Edebilirsek hangilerini edebiliriz ?
yapılabilir hocam biz yapıyoruz ulaşırsanız yardımcı olurum @vuralelektronik

yapılabilir hocam biz yapıyoruz ulaşırsanız yardımcı olurum @vuralelektronik

Efe naber nasılsın…

Baban nasıl çok selam söyle benden Telekomdan Metin abi dersin…

Mk8.5 için tabela okuma ve ön panjur logo gündüz yanmasını açabiliyormu…

Sadece aynaya ve tampondaki çizgilere piano black kaplama ne kadar değiştiriyor arabayı, ne kadar tutar ki sanki sizce nasıl yapılır mı? Jant olmadan sırıtır mi yoksa? Basit ama etkili gibi geldi bana

Bu firmaya sorabilirsin aslında rakam öğrenirsin en azından…

ben aynaları R tipi mat gümüş alacağım daha çok beğeniyorum eski aracımda vardı beyazda çok güzel duruyor beğeniyordum…

Bu firmaya sorabilirsin aslında rakam öğrenirsin en azından…

ben aynaları R tipi mat gümüş alacağım daha çok beğeniyorum eski aracımda vardı beyazda çok güzel duruyor beğeniyordum…
Beyaza siyah daha iyi gider bence. Fiyattansa fikir almak istedim başkalarının da düşüncelerini yani, jantsız iyi durur mu karar veremedim bu işlemler

Beyaza siyah daha iyi gider bence. Fiyattansa fikir almak istedim başkalarının da düşüncelerini yani, jantsız iyi durur mu karar veremedim bu işlemler

jantsız güzel durur tabiki…
bence araca hiç bir şey yapılmasa da sadece spor yay takılsa bile araç şık duruyor…

jantsız güzel durur tabiki…
bence araca hiç bir şey yapılmasa da sadece spor yay takılsa bile araç şık duruyor…
Ekonomik çözümler arıyorum, yay işine falan da hiç girmem ya maalesef. Konforu bozacak hiçbir şeyi ellemeyeceğim. Hanım da kullanıyor ve arabaya cam filmi yaptırdığım için bile arabaya bu kadar para harcama anonsu yedim😅

Ekonomik çözümler arıyorum, yay işine falan da hiç girmem ya maalesef. Konforu bozacak hiçbir şeyi ellemeyeceğim. Hanım da kullanıyor ve arabaya cam filmi yaptırdığım için bile arabaya bu kadar para harcama anonsu yedim😅

:) zaman sağlık olsun…

Sıcak havalarda sürünce iyi ki yaptırmışsınız söyler bence. 😁

Sıcak havalarda sürünce iyi ki yaptırmışsınız söyler bence. 😁
Yok hocam alır almaz yaptırdım koca yaz ne gerek vardı dedi, onun için araba gaz ve frenden oluşuyor, bir de manuel olduğu için istemese de debriyaj 😁. Klasik bildigin kadın şoför klima bile açmayı bilmiyor

Yok hocam alır almaz yaptırdım koca yaz ne gerek vardı dedi, onun için araba gaz ve frenden oluşuyor, bir de manuel olduğu için istemese de debriyaj 😁. Klasik bildigin kadın şoför klima bile açmayı bilmiyor
Arabasına aşık kadın influencerların içeriklerini izlet hocam. 😁

Cam filmi ısı farkını nasıl hissetmemiş çok garip. Eski aracında olmayan ben bariz hissettim. Çekilecek çile değilmiş.

Arabasına aşık kadın influencerların içeriklerini izlet hocam. 😁

Cam filmi ısı farkını nasıl hissetmemiş çok garip. Eski aracında olmayan ben bariz hissettim. Çekilecek çile değilmiş.
Eski arabamda zaten vardı, alır almaz yaptığım için de farketmedi çok. Eski araba lacivertti bir de şu anki beyaz aslında aşırı fark var da öyle işte anlamıyor 😀

Geri