Su sızdırması hk.

bu arada @Daghan_Bulanik 'ı tanıyorum 60 km gitgeli var hergün
ciddi yağmurda bu olay olur.
biz telefonlaştık sorununu nokta atışı çözücek bugün yarın
ilacıda söyledim eczaneden alıcak :ROFLMAO:
İnşallah dediğin gibidir de çözülür. Aksi çok sıkıntı çünkü. Hayırlısı bakalim

İnşallah dediğin gibidir de çözülür. Aksi çok sıkıntı çünkü. Hayırlısı bakalim
%100 abi iki gözüm kadar eminim
neden bu kadar iddalıyım dersen a6 ve a3 'te aynısını yaşayan arkadaşlarımdan

aksi şu olabilir kapı ayarsızdır üstten açıklık vardır oda ayarla 2 - 3 dk düzeltilir diz ile

Ressim passat varıant2014 b8 araca ait, kırmızı işaretli yerde, mavi işaretli bantlardan var, zamanla yapışkan özelliği gidiyor bant açılıyor, cam alt fitilinin ordan giren su delikten içeriye akıyor, döşemeyi söküp koli bantı ile yeniden bantladım, 4 yıl oldu su alma yok, sonraki modellerde bant yerine tapa kullanılmış , sanırım onlarda bu sorun yok, benzer araçalar olduğundan sorunun bu olabileceğini düşünüyorum,

Ekli dosyalar

• kapı su gideri.jpg
    kapı su gideri.jpg
    156.1 KB · Görüntüleme: 23
Herkese günaydın.
Sabah çocuğu okula bıraktıktan sonra farkettim. Sol arka kapi tarafından su sızıntısı olmuş. Yan döşemede ıslaklık yok ama kapi içi ve resimde gösterdiğim yerler ıslak. Paspasa dahi gelmiş.
Kapılar ve camlar sorunsuz kapanmış konumdaydı. Önerilerinizi bekliyorum.
Syg.
7.5 aracımda sol arka kapıda, resimlerin birebir aynısı oluyor yağmur yağdığında nereden su aldığını çözebildinizmi

7.5 aracımda sol arka kapıda, resimlerin birebir aynısı oluyor yağmur yağdığında nereden su aldığını çözebildinizmi
Bu arada araç geceden sabaha deli gibi yağmurda duruyor. Sabah binerken bir şey yok. Yol aldıktan sonra oluyor. Haliyle esneme kaynaklı sızıntı yorumunu yapıyorum. Üstatlardan @Xcorpit39 de yorumu bu yönde. Çözüm için ufak bir kaç dokunuş gerekiyor.

Benim aracımda da (8.5) arka kapı içleri boyalı kısım ıslanıyor yağmurda ama hiç döşemeye kadar geldiği olmadı. Hatta cuma günü neredeyse sel oldu adana da yinede döşemeye kadar su gelmedi.Boyalı alan ıslaktı sadece.

Benim aracımda da (8.5) arka kapı içleri boyalı kısım ıslanıyor yağmurda ama hiç döşemeye kadar geldiği olmadı. Hatta cuma günü neredeyse sel oldu adana da yinede döşemeye kadar su gelmedi.Boyalı alan ıslaktı sadece.
bu normaldir bildiğim kadarıyla (yanlışsam düzeltin)

Ben normal olduğunu düşünüyorum iç fitillerde sorun yoksa döşemeye gelmemesi lazım sadece. Aracımı yıkadığımda da aynı şekilde boyalı yerler ıslak oluyordu.

Başlığı gördükten sonra ben de kontrol ettim, arka kapılar normalde hiç açılmıyor ama kontrol ettiğimde arka kapıların ikisinde de boyalı kısımlar ıslanmış kilitlerin ordan aşağı kadar damla damla su olmuş. Bu durum araçlarda normal midir?

Son düzenleme:
Başlığı gördükten sonra ben de kontrol ettim, arka kapılar normalde hiç açılmıyor ama kontrol ettiğimde arka kapıların ikisinde de boyalı kısımlar ıslanmış kilitlerin ordan aşağı kadar damla damla su olmuş. Bu durum araçlarda normal midir?
Bendede durum aynı normal olduğunu düşünüyorum.

Herkese günaydın.
Sabah çocuğu okula bıraktıktan sonra farkettim. Sol arka kapi tarafından su sızıntısı olmuş. Yan döşemede ıslaklık yok ama kapi içi ve resimde gösterdiğim yerler ıslak. Paspasa dahi gelmiş.
Kapılar ve camlar sorunsuz kapanmış konumdaydı. Önerilerinizi bekliyorum.
Syg.
Geçmiş olsun hocam. Bu VW araçların içine su alması son zamanlarda çok fazla yaygınlaştı benimde sunroof çerçvesi kırığından içeriye su alıyordu şuan serviste değişim aşamasında

Geri