Abi sende olmayan bi multimedia var mı187a 10.000 carplaysiz
187b 17.000 carplayli
Abi sende olmayan bi multimedia var mı![]()
Merhaba, 187b modeli elinizde var mı, fiyat nedir, 2012 golf 6 highline için mikrofon tesisatı gerektiriyor mu?187a 10.000 carplaysiz
187b 17.000 carplayli
Merhaba, 187b modeli elinizde var mı, fiyat nedir, 2012 golf 6 highline için mikrofon tesisatı gerektiriyor mu?
Teşekkür ediyorum, elinde olan başka kim vardır bilginiz var mıMerhaba maalesef iki modelde kalmadi
Bu modellerde mikrofon ve tesisata gerek yok
hocam konu dışı elinde 8 inç mat ekran var mı? parlak siyah çerçeve ile? 6.5 highline ekrandan ünite değişmeden geçilebiliyormuş sanırım
hocam konu dışı elinde 8 inç mat ekran var mı? parlak siyah çerçeve ile? 6.5 highline ekrandan ünite değişmeden geçilebiliyormuş sanırım
8 inç mat ekran denk getitirsem yazıyım sana hocam üniteyide ilerde hallederim artıkSadece piano black çerçevesi var ekran yok
Mevcut ekran 6.5” ise aynen unite değişmeden direk uyumlu calisir
8 cam ekran tercih etsem ünite değişimi olmadan kullanabilirmiyim peki hocam? bunlarda pixel hatalı olan seriler varmış sanırım pek anlamıyorum elinde varsa çerçevesi ile beraber almak isterimSadece piano black çerçevesi var ekran yok
Mevcut ekran 6.5” ise aynen unite değişmeden direk uyumlu calisir
8 cam ekran tercih etsem ünite değişimi olmadan kullanabilirmiyim peki hocam? bunlarda pixel hatalı olan seriler varmış sanırım pek anlamıyorum elinde varsa çerçevesi ile beraber almak isterim