Golf 6 multimedya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aliii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aliii

Üye
İsim
Ali
Merhabalar aracım 2010 model golf multimedya ekran taktırmak istiyorum bu konularda pek bilgim yok önerilerinizi dinlemek istiyorum arkadaşlar ya da elinde çıkma orijinal olan vs varsa da yazarsanız çok mutlu olurum

RCD 330 187B cihazından almanız lazım, eski aracım PQ35 platform yani sizin aracınız ile aynı alt yapıya sahip bir araçtı, bu cihazdan taktırmıştık, çok uyumlu ve performansı tatmin ediciydi.
187A modellerinde carplay yok diye biliyorum, o yüzden 187B model almanız gerekir, daha iyi bilen arkadaşlar aydınlatır.
1730646248984.png

hocam konu dışı elinde 8 inç mat ekran var mı? parlak siyah çerçeve ile? 6.5 highline ekrandan ünite değişmeden geçilebiliyormuş sanırım

Sadece piano black çerçevesi var ekran yok

Mevcut ekran 6.5” ise aynen unite değişmeden direk uyumlu calisir

8 inç mat ekran denk getitirsem yazıyım sana hocam üniteyide ilerde hallederim artık

8 cam ekran tercih etsem ünite değişimi olmadan kullanabilirmiyim peki hocam? bunlarda pixel hatalı olan seriler varmış sanırım pek anlamıyorum elinde varsa çerçevesi ile beraber almak isterim

8 cam ekran tercih etsem ünite değişimi olmadan kullanabilirmiyim peki hocam? bunlarda pixel hatalı olan seriler varmış sanırım pek anlamıyorum elinde varsa çerçevesi ile beraber almak isterim

8” cam ekranda direk uyar

Aynen piyasada pikselli pikselsiz var

Bende maalesef ekranda ona uygun cerceve de kalmadi

ben golf6 aracıma orijinal mib2 taktım gayet memnunum ama carplayde bağlantı kopmuyor ama biriyle konuşurken bazen 1.dk da bazen 5.dk da cızırtılı bir ses giriyor araya ardından bağlantı kesip yeniden telefonu taktğımda sorun gidereliyor sebebi nedir bilen var mı?

Geri