Muzocan
Yeni Üye
- İsim
- Muzaffer
Allah razı olsun reis rabbim bütün hastalarımıza şafi isminden şifa versinGeçmiş olsun…
Allah razı olsun reis rabbim bütün hastalarımıza şafi isminden şifa versinGeçmiş olsun…
Orjinale yakın gibi üzerine ışığı kesmeyecek siyah kapak takıp birde öyle deneyeceğim gündüz siyah görünüm gece bezay melekYalnız varya efsane…
Orjinale yakın gibi üzerine ışığı kesmeyecek siyah kapak takıp birde öyle deneyeceğim gündüz siyah görünüm gece bezay melek![]()
Diş çapı 1 boy büyük vida varsa kurtarabilir.Arkadaşlar panjur vidalarınin her ikiside yalama olmuş buna nasıl bir alternatif bulabiliriz
Güzel olmuş. Acc radar desteği de olsa keşke.Sonunda bitti![]()
Yabancı golf gruplarında vardı ACC li olanlar 135 dolar lakin Türkiye yurt dışı alış veriş limiti 30 Euro nasıl olur orası şaibe hatta bana özelden link atmıştı buradan satın alabilirsiniz diyeGüzel olmuş. Acc radar desteği de olsa keşke.
Sıkıntı valla. Avrupa olsa neyse diyecektim. Tanıdık birileri çıkar diye.Yabancı golf gruplarında vardı ACC li olanlar 135 dolar lakin Türkiye yurt dışı alış veriş limiti 30 Euro nasıl olur orası şaibe hatta bana özelden link atmıştı buradan satın alabilirsiniz diye