Aracımdaki silecekler ne zaman değişti bilmiyorum ama camda iz yapmış geçen yıkamaya verdim geçmedi çizmiş sanırım. Bu silecek çiziği için bir onarım yapılabiliyor mu? Silecekleri de değiştirmek istiyorum aynı zamanda bunun için de önerilere açığım.
cam çiziğini yok diş macunu/şeffaf oje/wd 40 bunlarla olmuyor uygulama merkezi çok fazla istanbulda polisaj makinasıyla yapıyolar pastalar vsAracımdaki silecekler ne zaman değişti bilmiyorum ama camda iz yapmış geçen yıkamaya verdim geçmedi çizmiş sanırım. Bu silecek çiziği için bir onarım yapılabiliyor mu? Silecekleri de değiştirmek istiyorum aynı zamanda bunun için de önerilere açığım.
eco silecek mi taktılarYetkili serviste değiştirebilirsiniz 620 TL gibi bir rakama geçen hafta değiştirdim. Gayet kaliteli
üzerinde sadece vw amblemi mevcut, servisi aradım onlarda bilmiyorlareco silecek mi taktılar
Ümraniye Glasweld cam çiziği giderme onarım firması var. Daha önce aynı durum için kendilerine yaptırmıştım. Gitmeden önce wp den çiziğin fotoğrafını gönderin size %kaç oranında çiziğin giderileceklerini ve fiyatını söylüyorlar.Aracımdaki silecekler ne zaman değişti bilmiyorum ama camda iz yapmış geçen yıkamaya verdim geçmedi çizmiş sanırım. Bu silecek çiziği için bir onarım yapılabiliyor mu? Silecekleri de değiştirmek istiyorum aynı zamanda bunun için de önerilere açığım.
Aracımdaki silecekler ne zaman değişti bilmiyorum ama camda iz yapmış geçen yıkamaya verdim geçmedi çizmiş sanırım. Bu silecek çiziği için bir onarım yapılabiliyor mu? Silecekleri de değiştirmek istiyorum aynı zamanda bunun için de önerilere açığım.
Hocam var mı istanbulda bildiğiniz bir yer ? deneyimli güvenilir.Camdan polisaj ile çizik alamazsınız, sadece silecek izleri giderilir. Seryum-oksit içerikli özel cam pastaları ile yapılmalıdır. Daha önce cam üzerinde çalışmış tecrübeli bir detailing hizmeti veren bir yerde yaptırınız. Bu işlem esnasında cam ısındığı için çok dikkatli yapılması gerekir yoksa camın çatlaması kaçınılmaz olur, tecrübeli birinin yapması şart.
Çizikse hiç uğraşmayın düzelmez silecek izi ise cam pastası ile pasta cila yaptırın düzelirAracımdaki silecekler ne zaman değişti bilmiyorum ama camda iz yapmış geçen yıkamaya verdim geçmedi çizmiş sanırım. Bu silecek çiziği için bir onarım yapılabiliyor mu? Silecekleri de değiştirmek istiyorum aynı zamanda bunun için de önerilere açığım.