golf 8 araca yeni 8.5 kasaların iq light stopu uyumlu mu

F90384D1-71A2-4615-993C-CAE05A0ED2ED.jpeg

Kendi aracımda da replikasını kullandım. Ancak replikası bile çeşit çeşit kimisi pembe yanıyor kimisinde iqlight yazmıyor kimisinde stop plastiği/iç çerçevesi bulunmuyor kimisinde ek kablolar yollanmıyor bu sebeple aracın orijinal tesisatını bozuyorlar falan derken olaylar karışıyor.

Elimde markalı ürün var iqlight yazılı kablolama ve iç plastiği dahil eksiksiz kırmızı ürün.

4 takım mevcut İstanbul Anadolu yakasında montaj dahil yardımcı olabilirim
Hocam merhaba hala bu işi yapıyor musunuz

Hocam merhaba hala bu işi yapıyor musunuz
Merhabalar hocam

Mesaj tarihinin öncesinde gelen ürünlerden kısmi iyi olanlar vardı (vland markalı) bulunca kaçırmayıp stokladım. Attığım görseldeki stop replikaydı kaliteli en ufak bir problem yaşatmamıştı.Son gelen replika stopların neredeyse hepsi canlı bomba. 2025 nisanda bir stop sürdüler piyasaya evlere şenlik. Kendi aracıma taktığım gün sökmüştüm o ürünü

Hala aynı ürün geliyor diye biliyorum. Kendimde bir takım eski seri ürün var ancak çeyizlik saklıyorum onu satmayacağım.

Size tavsiyem hocam magneti marelli marka tercih etmeniz. @metinkar abimin de desteğiyle o sıra kendi bineceğim aracıma magneti marelli taktım. Replikayla arasında uçurum bir fark yoktu o zamanlar.

Bu arada 8.5 tip replika stoplarda yakın zamanda tr'ye gelecekmiş.

Geri