Type c girişli mini led

Sanmam arac kilitlendiginde butun sistemi kapatiyor zaten. Kablosuz sarj bolmesinde ki aparat nedir? Link var mi:)

kablosuz şarj bölümündeki aparatı yurtdışı golf videolarında görmüştüm.,servise sorup sipariş verdim. Parça kodları aşağıdaki gibi;

5H1864571 ZNX SAKLAMA GÖZÜ KAPAĞI
5H1863330B 9B9 SAKLAMA GÖZÜ EKİ

Not: bu parçaları sipariş verirseniz kapağı takmak için 4 adet klips gerekiyor onunda siparişin geçmeyi unutmayın.

kablosuz şarj bölümündeki aparatı yurtdışı golf videolarında görmüştüm.,servise sorup sipariş verdim. Parça kodları aşağıdaki gibi;

5H1864571 ZNX SAKLAMA GÖZÜ KAPAĞI
5H1863330B 9B9 SAKLAMA GÖZÜ EKİ

Not: bu parçaları sipariş verirseniz kapağı takmak için 4 adet klips gerekiyor onunda siparişin geçmeyi unutmayın.
Hocam ne kadara almıştınız ne zaman öğrenebilir miyim? Hoşuma gitti ama fiyatından emin olamadım.

Hocam ne kadara almıştınız ne zaman öğrenebilir miyim? Hoşuma gitti ama fiyatından emin olamadım.
Üstad bende çok beğendim dolu dolu duruyor, bütünlük sağlıyor o bölüm. Gönlünüzce olsun.

Saklama gözü kapağı 4.392,71 TL
Alt Şarj Pedi 933,85 TL
4 Adet Klips 92,00 TL
TOPLAM 5.418,56 TL

evet hemen hemen aynı ancak bunda ucuna typc dönüştürücü taktığımız için bir tık uzuyor sadece o kısmı hoşuma gitmedi onun dışında güzel sensörlü falan olması güzel. Takılı halde aracı kapatıp içerisinde bekledim 2-3 dakika içerisinde kapandı kendiliğinden ama yinede şimdilik güvenip takılı bırakamıyorum sürekli tak çıkarda yapmak istemediğimden çok az kullanıyorum. Alternatör falan olduğu için aküden yana sıkıntı olsun istemedim ne olur ne olmaz diye içim rahat ederek kullanamadım bir türlü :)
Hocam aynı kaygıları bende yaşıyordum. Hatta aracı kilitledikten sonra özellikle başında bekleyip camdan bakıyordum söndü mü diye :D Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve araç kilitlendikten sonra sönüyor meraklanmayın. Zaten eti budu ne ki ne harcayacak ;-)

Hocam aynı kaygıları bende yaşıyordum. Hatta aracı kilitledikten sonra özellikle başında bekleyip camdan bakıyordum söndü mü diye :D Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve araç kilitlendikten sonra sönüyor meraklanmayın. Zaten eti budu ne ki ne harcayacak ;-)
Arac 30 saniye sonra falan type c enerjisini kesiyor zaten. Durduk yere tekrar vermez enerji gecenin bir köründe, merak etmeyin. Verse de biri farkedip arar zaten

Geri