@silvershadowtabiki de hocam

ilk baslarda yuzeysel bahsetmistim de biraz daha ayrintiya girersem soyleki; ilk tavsiyelerim olarak aracin mutlaka cam tavana sahip olmasi gerekiyor komple tavan oldugu icin cok ferahlatiyor, alinabiliosa mutlaka highline almak (benimki comfortline) gerisi sahsi istekler olucaktir. Benim aldigim araca gore izlenimlerim soyle, jantlar sekil olarak cok iyi esimde boyle bi jant istiyordu ancak lastik yanaklarininda genis olmasindan dolayi buyuk aracta biraz duduk gibi kalio sanki 17", konfor olarak 2 oda 1 salon diyebilecegimiz seviyede bir arac olmus bence ozellikle biz polodan gectigimiz icin ekstra bir etkisi olmustur tabi

comfortline koltuk kumaslari goruntu itibariyle fena degil ancak naylonumsu bir malzeme sanirim cok terletiyor (highline icin ilk sebep), dsg sanziman suan icin kusursuz bana gore, start stop ozellikle polodan sonra trafikte hic rahatsiz etmiyor ama ben yinede kapiyorum, bagaj bolumu cocukta olacagi icin bizi baya rahatlaticaktir diye dusunuyorum, yan aynalar cok iyi bence kor nokta nerdeyse yok gibi ancak buyuk olduklari icin ben sadece katlanir ayna paketi sectim anahtarla kapaniyo olmasi benim icin cok rahatlatici, poloda ozellikle cok kor nokta sorunu yasiyorduk, composition media app connectsiz geldi o buyuk rezalet bence zaten tartisilan bir konu!, onun disinda dokunmatik ve menu gecisleri cok iyi 8" te nerdeyse iphonedan iyi dicem

, farlarin 115₺ lik aracta hala ledsiz olmasi biraz sacma(highline icin ana sebep), arka stoplar led yine ancak highlinela arasinda cok cilgin bir fark yok bence, digital gosterge panelini pek aramiyorum ancak gorsel olarak iyi olabilirmis, surus konforu bence harika cok baskalasim gecirmis arac kus gibi suzulen bir tank gibi

cukurlardan gecerken nerdeyse 0 hissiyat, act motorun hizlanmasi bole bir arac icin cok keyifli gaza yavas yavas bastirio yani

yakit olarak sanirim cok dikkat etmeden kullansam 9 lt civari yakicak gibi sehir ici, simdilik durum boyle arkadaslar.. Zaten daha 150km de arac ilerleyen zamanlarda da eklemelerim olucaktir. Saygilar...